Niivõrd lühike poisipea ja ümmargune näokuju? Tõenäoliselt isegi kui oled kaalunud poisipea lõikamist, oled sellest loobunud… Kuid Ginnifer Goodwin tõestab, et see lõikus sobib ümmarguse näokujuga suurepäraselt! Jälgi ainult, et seitel oleks tõmmatud külje peale ja tagant oleksid juuksed veidi pikemad – nii pikendavad need visuaalselt sinu nägu.


Foto: Scanpix

Surfarilokid

See soeng ei ole ülikohev, aga just piisava pikkusega, et Drew Barrymore'i nägu veidi piklikum tunduks. Näo ümber olevad lained aitavad samuti nägu visuaalselt salendada.


Foto: Scanpix

Ühepikkune bobisoeng

See soeng toimib juhul, kui juuksed ulatuvad veidi üle lõuajoone – nii lood mulje pikemast kaelast. Lisaefekti annab küljele tõmmatud juukselahk, nagu Michelle Williamsil.


Foto: Scanpix

Hollywoodi glamuurisoeng

Hollywoodi glamuuriürituste absoluutne lemmik! Tõmba juukselahk ühele küljele ja sea juuksed teisele poole, just nagu Chrissy Teigen. Ära unusta ka punast huulepulka!


Foto: Scanpix

Lühike ülespandud soeng

Poisipeade kõrval on ülespandud soengud teiseks riskiks, mida ümara näokujuga naised eriti tihti ei võta… Kuid mitte sellise seoengu puhul, nagu Emma Stone'il! Jäta nägu ümbritsevad juuksed pehmeks, tõmba seitel küljele ja kinnita juuksed madalasse krunni. Voilá!


Foto: Scanpix

Lohakas keskmine seitel

Kristen Dunst on juukseid seadnud justkui pimedas ruumis – keskmine seitel ei asu kaugeltki mitte keskel ja samas ei ole tegemist ka küljeseitliga. Lisaks ei ole tema juukseid liiga siledaks silutud, see aga lisab soengule kohevust ja tekstuuri. Just see, mida vajad näole salendava “raami” tekitamiseks.


Foto: Scanpix

Õrn tukk

Unusta reegel, et ümara näokujuga ei sobi tukka kanda. Pead lihtsalt teadma, millist tukka valida. Vali õhuke tukk, mis on külgedelt pikem – nii pikendad visuaalselt oma nägu just nagu Penelope Cruz.


Foto: Scanpix

Pikk bobisoeng

Adele juba teab, mida oma juustega teeb. Kuna pikk bobisoeng sobib sisuliselt iga näokujuga, siis teeb see ka ümmarguse näoga imet. Kuid veendu, et tõmbaksid seitli küljele.


Foto: Vida Press

Lokkis bobisoeng

Haara juuksesirgendajad või lokitangid ja keera juustesse mõned lokid, seitel tõmba taaskord ühele küljele. Sopsuta lokid “lahti” ja sea soengusse, fikseerides kerge lakiga. Tulemus? Tekstuurne, kohev ja šikk!


Foto: Vida Press

Kõrge hobusesaba või krunn

Tee nagu Selena - kinnita kuklale krunn või hobusesaba ja kammi tukk viltu. See on üks õnnestunumaid soenguid, mida ümara näokujuga naised kanda saavad! Viltuse tuka eelistest oleme siin juba rääkinud, aga kõrge hobusesaba või krunn lisab näole visuaalselt pikkust. 10 punkti vääriline soeng!


Foto: Vida Press

Allikas: Byrdie