Veenduge ise: Vapiano valikus on näiteks imeline Risotto di Zucca. Maitsev vegan risoto karamelliseeritud kõrvitsa ja päikesekuivatatud tomatitega. Ka pitsasõpradele on midagi pakkuda: Pizza di Patate Dolci e Cavolo Kale – vegan pitsa maguskartuli kastme, karamelliseeritud sibula ja krõbedaks küpsetatud kale kapsaga.

Vapiano vegan toidud

Salateid on suisa mitu: Insalata Quinoa – suurepärane salat kinoa, grillitud juurviljade ja päikesekuivatatud tomati hummusega. Või Lähis-Ida mõjutustega Insalata Orientale bulguriga, milles kuivatatud aprikoosid ja ploomid, kurgi, rukola ja rohelise sibulaga mõnusas aprikoosikastmes. Ning mõnusat särtsu lisab menüüsse Insalata Tex-Mex-värviline salat Tex-Mex huumuse, kirsstomatite, paprika ja punase sibulaga maitsvas avokaadokastmes.

Loomulikult ei puudu Vapiano vegan uudisroogade hulgast palju populaarsust kogunud falafelid. Grillitud falafelid värske lambasalati ja rukola padjal, lisandiks ahjusoe ciabatta ning isetehtud hummus. Magustoiduks on võrratu vaniljemaitseline banaanikreem karamelliseeritud Kreeka pähklitega.

Vapiano vegan toidud

Kindlasti tasub kokkadelt küsida huvitavaid soovitusi erinevate lisandite kohta.
Ootame Sind Vapianosse! Head nautimist ja avastamist!

Jaga
Kommentaarid