Sensuaalne, nõiduslik ja peadpööritamapanev parfüümvesi, rafineeritud ja täis elurõõmu, maheda jasmiini, tonka ubade ja itaalia tsitruste harmooniline segu, mis esindab ehedaimal kujul naise hinge erinevaid tahke. Parfüümi tipunootides kohtame itaalia tsitruste triot ja pirni, keskel petaliat ja jasmiini, põhjanootides ambrat, tonka uba ja sandlipuud.

Bvlgari Rose Goldea

Austusavaldus naiselikkusele, mis ühendab kirgliku roosi ja peene muskuse. See on parfüüm, mis tuletab meelde Egiptuse naiste ilurituaale, kes immutasid oma rõivaid parfüümiga ja kandsid kaelas kirge tekitavatest aromaatsetest seemnetest keesid.

Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum

Naisteparfüüm keskendub kolmele põhinoodile – ingverile (lõhna tipp), apelsiniõitele (süda) ja vanillile (põhi). Uues parfüümis saab ingver uutmoodi tõlgenduse ning lisatud on jasmiini naiselikkust rõhutavaid noote.

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera uus parfüüm sobib naisele, kes on enesekindel, julge, müstiline, naiselik ja ettearvamatu. See on innovatiivne ja moodne lõhnaelamus, milles ultranaiselik tuberoosi ja jasmiini lillebukett moodustab põneva kontrasti intensiivse röstitud tonkaubade noodiga.

Naomi Campbell Prêt à Porter

Ajatu, elegantne lilleline parfüüm on kergelt puuviljase aktsendiga… moodsalt šikk valik, mis väljendab Naomi Campbelli unikaalset stiili – ta on ekstravagantne kuid alati elegantne. Ülinaiselik lõhn avaneb mahlaste mustikate, värske bergamoti ja õrna pirninoodiga. Lõhna südamest kiirgab sensuaalne roosibukett, mida saadavad kerged kannikesenoodid ja siidine valge pojeng. Põhjanootides tulevad esile suviselt sensuaalsed virsikunoodid, intensiivne ja intrigeeriv patšuli ning hõrk vanilli-pannacotta noot.

Gucci Guilty

Gucci naisteparfüümi signatuurnoodi intiimne ja maagiline sireliõite noot on pikitud ambraga, mis on tuntud oma soojuse ja graatsia poolest ning jätab võimsalt püsiva mulje ja pitseri. See parfüüm on pühendatud vabamõtlejale, kes on häbenematult muljetavaldav.

La Femme Prada

Parfüüm, mis ei saa külmaks jätta. Sensuaalse lille plumeeria päikeseline noot toob meelde kättesaamatult kauge lillega seonduva kastevärske niiskuse. Ylang-ylangiga ühte põimudes maheneb selle vürtsikus mesilasevaha, vanilli ja tuberoosi embuses. Parfüümi lõppakordiks on lõhna ümardav ja maandav destilleeritud vetiveeria.

Meestele:

L'Homme Prada

See on paaride, teisikute, vastandumise ja kihtide parfüüm. Neroli, geraanium ja patšuli kannavad endas meheliku Fougère lõhna kõiki klassikalisi koode. Õhuline ja äärmiselt sensuaalne parfüüm.

Versace Dylan Blue

Väljapaistev ja jõuline, puiduse aroomibuketiga Versace Dylan Blue on uus tualettvesi kõigile kindlameelselt elu kiirteel kulgevatele meestele. Põhjanootides sisalduvad Kalaabria bergamott, greip, veenoodid ja viigipuu lehed ja keskel on tunda kannikese lehti, musta pipart, papüürust, ambrat ja patšulit.

Gucci Guilty

Meesteparfüüm avaneb virgutava sidruni ja efektse lavendliga, mis loovad üheskoos ahvatleva ja võrgutava üldmulje. Lõhna südames muutuvad traditsiooniliselt mehelike ja naiselike nootide piirjooned sensuaalse apelsiniõie lillearoomi mõjul ähmasemaks ning selle jaoks, keda see joovastav parfüüm on oma võlude kütkesse haaranud, võimendub lõhna veetlus veelgi.


Jean Paul Gaultier Le Mâle Essence de Parfum

Parfüümi põhiolemuse juurde kuuluvad puit ja kardemon (lõhna tipp), lavendel (süda) ja põhjale animaalsust lisav costuse vanilliaroom. Essence parfüümiversioonile on lisatud sensuaalseid puidu- ja nahanoote.

Bvlgari Man Black Orient

Parfüümi puidune, vürtsikas ja nahkne lõhnavedik on ühtaegu metsik ja joovastav. Meheliku ja leebelt sundimatuna on lõhnale omane ka elegantne palsamilaadne tahk – tegemist on vägagi äratuntava ja ahvatleva parfüümiga. Külluslik ja jõuline idamaa-naha-agaripuu kooslus avaneb pulbitseva vintage rummiga, millega peenelt ja elegantselt ühineb musta kardemoni vürtsikas ja sensuaalne aroom. Puidu soojusega sulab delikaatselt ühte Taifi roos.

Boss Bottled Intense

Parfüüm tähistab tänapäeva mehe tugevat iseloomu: tema sügavust, kirge, otsusekindlust ja progressiivsust, mis aitavad tal olla edukas nii professionaalselt kui eraeluliselt. Intensiivsele parfüümiveele on lisatud rohkem puidunoote, vürtse ja hinnaliste essentsiõlide jõuline kontsentratsioon. Mahlane õunanoot on tasakaalustatud rahulikuma ning mahedama apelsiniõie noodiga. Tulemuseks on parfüümivesi, mis on vähem magus, kuid luksuslikum ning absoluutselt mehelik.