Kriitilisemad ajad on ilmselt seljataha jäänud, vähemalt inimestevahelistes ja töistes suhetes. Taas õnnestub kokkulepetest kinnipidamine nii Jääral endal kui ka tema partneritel eri sfäärides. Kuu teine pool sobib hästi reisimiseks.

Suhted. Olles vaba mentaalsete tulekahjude kustutamisest, leiad aega pühenduda meeldivatele koosviibimistele ja sügavatele vestlustele. Ühe sellise käigus võib ilmneda, et inimene, keda oled näinud vaid sõbrana, osutub enamakski.

Töö ja raha. Kui sulle on tundunud, et mingi müütiline karmavõlg ei lase tehtud töö eest tunnustust leida, siis variseb see müüt tuhaks. Sind märgatakse, sa saad väärilist tähelepanu ning see kajastub ka sinu sissetulekutes.

Ilu ja tervis. Kuu esimesel dekaadil on tugev traumaoht, mis seostub eriti tule ja metalliga – seepärast ole mitmekordselt ettevaatlik nii köögis kui ka liikluses. Kui õnnetusi ennetad ja väldid, tunned end suurepäraselt ja tegeled meeleldi ka iluküsimustega.

Sõnn

Kuu algab väga meeldivalt: kõik, millega Sõnn on seotud, laabub tõrgeteta, jättes talle meisterliku korraldaja aupaiste. Ta on selle varasemate perioodide ettevalmistustega välja teeninud ja saab nüüd tulemusi nautida. Siiski, kolmandal dekaadil kerkivad taas pinged.

Suhted. Kuni 21. kuupäevani on hea veeta palju aega pere ja sõpradega. Mõnusad olemised summutavad sügiskaamose ning sind ootavad meeldivad päevad ja kirglikud ööd. Kui oled lapsevanem, saad järeltuleva põlvega väga hästi läbi.

Töö ja raha. Kuu esimesel poolel tundub, et vahelduseks makstakse vähemate pingutuste eest paremini ning loomulikult oled sellega rahul. Ent ole valmis töölaviiniks ja segadusteks, mis kolmanda dekaadi algul sinu ellu tulvavad.

Ilu ja tervis. Leiad meeldivaid ja innovatiivseid viise oma heaolu suurendamiseks. Säti ajamahukad ettevõtmised kuu esimesse poolde. Hea aeg kosmeetilisteks protseduurideks ja naha ravimiseks.