Müts, sall ja kindad – kõige olulisemad

Neid ülivajalikke aksessuaare võiks olla mitmeid – kindlasti mõned igapäevaselt kantavad lemmikud, mis sobivad kokku sinu üleriietega, aga lisaks oleks hea omada ka vallatumaid ja värvikamaid eksemplare.

Soe müts ja pikk sall, mida saab lugematu arv kordi ümber kaela keerutada – Missoni saabuva talve lemmikud. Foto: Bulls

Eksid, kui arvad, et tutimüts on vaid laste pärusmaa. Mida erksama variandi valid, seda energilisema välimuse saad. SuperDry, 39,99 www.kaubamaja.ee

Kui sulle ei meeldi kootud mütsid, saad siiski tutimütsi kanda. Vali kunstkarusnahast pehme müts, see on tutimütsi luksuslikum vorm. Zara, 25,99

Eelistad üleriietes tumedaid toone või pastelle? Vali aksessuaar, mis mõjub värvisüstina. Sall Harlequin Mare Kelpmanni loomingust. 90.- (Nu Nordik)

Kui oled romantilise meelega, lase ka oma moevalikutel seda väljendada. Peotäis pärleid ja pidulik lips lisavad kinnastele hoopis uue aktsendi. Anu Kaelussoo, 59.- (Nu Nordik)

Hindad üle kõige riietuses minimalismi, mis mõjub trendivooludest hoolimata puhta ja stiilsena? Need labakud on just sulle. k00d, 59.- (Nu Nordik)

Salli ja mütsi komplekti eelistades kaob ära kombineerimisvajadus. Suurepärane igapäevaseks kandmiseks nii naistele kui meestele. Woolishi sall 41.- ja müts 39.- (Nu Nordik)

Põnevad alternatiivid

Alanud hooaeg toob endaga kaasa mitmeid pidulikke üritusi – heaks väljanägemiseks paraku vaid ilusast kleidist ei piisa. Korralik, kvaliteetsest kangast ülerõivas ning sobivad aksessuaarid mütsi, salli ja kinnaste näol on ka siin oluliseks teemaks. Lisaks puudutavad veidi põnevamad aksessuaarid tegelikult ka argipäeva valikuid ning igaüht, kes soovib tänavapildis ühtlaselt tumedast armeest eristuda.

Gucci teeb tähelepanuavalduse klassikaliselt naiselikule siluetile, mida kroonib punane kübar. Me ei tea ühtegi naist, keda selline komplekt hoobilt tähelepanu keskpunkti ei tõstaks… Foto: Bulls

Kui su mütsiriiulil ei leidu veel kübarat, kaalu just sellise soetamist. Praktiline kübar sobib kokku enamike sinu mantlitega ning on heaks variandiks ka koos keebiga kandmiseks. Naiselik ja ajatu valik. Seeberger, 59,99, www.kaubamaja.ee

Punane barett võib olla kogu su rõivastuse keskne ese, seejuures kõige silmapaistvam. Värvi ka huuled punaseks ja oled võitmatu. Tonak, 11,99, www.kaubamaja.ee

Müts, peapael ja trendikas turban ühes! Pea soojashoidmiseks tõeliselt šikk valik. Missoni, 310.-, www.netaporter.com

Kes on peapaela võlud juba avastanud, teab, et pead saab soojas hoida ka soengut rikkuma. Koo ise või vaata ringi käsitööpoodides. 100%lisest orgaanilisest puuvillast ja villavoodriga peapael Kena, 38.- (Krunnipea butiik)

Oled üks neist, kellel sall alati ahistava tunde loob? See aaskinnitusega sall toimib ka efektse kraena ning ei lähe jope või mantli all tüütult sassi. Kena, 49.- (Krunnipea butiik)

Las talv peegeldub sinu välimuses täiel rinnal! Sea imelised jääkristallid kõrva juba enne lume maha tulekut – nii saavad need päikese käes helkimist ette harjutada. Darja Popolitova, 59.- (Nu Nordik)

Kui prossid on sinu mantlirevääril tihedad külalised, soeta ka mõned helkurprossid – see on ehe, mis võib päästa sinu elu… Willow, 10.- (Krunnipea butiik)

Sa ei kanna helkurit, sest ei suuda leida kuidagi sellist, mis sinu stiiliga kokku läheks? Marchi helkurmärgid on energilised ja minimalistlikud ning mida rohkem neid enda külge kinnitad, seda rohkem helgid! 6.- (Nu Nordik)

Tootefotod: Karin Kaljuläte, tootjad

Allikas: Laupäevaleht LP