Põnev kuu, mis toob Jäärade ellu uusi inimesi, häälestab värsketele mõtetele ja ärgitab astuma vaimsematele radadele. Tõenäoline on kujuneda mõnele lähedasele eluabiõpetajaks või leida hoopis enesele mentor ja toetaja.

Suhted. Õhus on palju seletamatut, romantilisi igatsusi jagub nii jõulutuledega valgustatud õhtutesse kui ka vaiksetesse talvehommikutesse. Senised suhted hinnatakse nüüd ümber, ent kas senisest rohkem või vähem väärtuslikumaks, see sõltub suhete iseloomust.

Töö ja raha. Kuu algul oled kõige edukam aladel, mis on seotud rahvusvaheliste kontaktide ja suhtlusega, lühike välisreis võib anda võrratuid tulemusi. Kuu teine pool võib aga jõulurahu asemel kujuneda ametiasjus küllalt konfliktialtiks.

Ilu ja tervis. Kuna detsember on pidude ja vastuvõttude kuu, oled peaaegu kogu aeg tippvormis – õhtukleit ja pidulikud kingad on vahel isegi tööl kaasas. Kuu teisel dekaadil pead olema ettevaatlik, et külm seljale liiga ei teeks, kuu lõpus võib esineda pingepeavalusid.

Sõnn

Aasta viimasel kuul tahaksid Sõnnid keskenduda aastakokkuvõtete tegemisele, ent vähemalt kahel esimesel dekaadil pole nii rohke vaba aja peale vähimatki lootust. Tegemist on palju igas eluvaldkonnas, nii et uneaegagi kipub nappima.

Suhted. Kõige õnnelikum oled siis, kui su kodune elu on korras ning selle korra eest kannate hoolt sina ja sinu lähedased enam-vähem võrdselt. Kui sul on suur päritolupere, teeb jõuluaegne kohtumine nendega palju rõõmu ka siis, kui muul ajal palju ei suheldagi.