Triiksärgi uus tulemine

Järgmise aasta üks lemmikuid moevärve on valge – selles pole kahtlustki. Valged on nii seelikud, kleidid… kui ka särkpluusid, mis on moondunud särkkleitideks ja ootamatuteks asümmeetrilisteks lahendusteks, mida saab kanda nii iseseisvalt kleidi kui ka särgina koos pükste-seelikuga. Proovi särki erinevalt stiliseerida, mängides pükste vöökoha kõrgusega (eriti oluline on alla keeratud kõrge pihaosa) ja seades särkkleiti kokku nii kingade kui sportlike jalanõudega. Sina ise oled see, kes omale ainulaadse stiili loob!

DKNY modernset interpretatsiooni valgest triiksärgist saab kanda nii kleidi kui pluusina.


Foto: Bulls

Klassikaline seosega pluus võiks kuuluda iga naise garderoobi. Karl Lagerfeld, 295.- (www.netaporter.com)

Ülikond ja teised meeste riidekapist näpatud rõivaesemed on olnud selle sügistalve oluliseks trendisuunaks. Püksid on järgmise aasta trendikaimal ülikonnal jätkuvalt laiad ning nüüd on laiaks muutunud ka õlad – 1980ndad on õhus! Kui armastad seda kümnendit, kanna uue joonega pintsakut õhinaga, kui mitte, siis jää enda vana klassiku juurde.

Jil Sanderi pikendatud õlaosaga pintsakut kas armastatakse või vihatakse – valik on sinu!


Foto: Bulls

Kui maskuliinsed trendikatsetused pole sinu teema, jää naiseliku joone juurde. Gerry Weber, 169,99 (www.kaubamaja.ee)

2017. aasta üks trendimärksõnu on kindlasti ka tolmumantel, aga mitte selline, mida on juba aastakümneid kantud. Ikka uus ja väikese stiilikiiksuga. Klassikalise trentškoti elemendid on selliste mantlite juures küll äratuntavad, kuid klassikast on asi kaugel – laiad reväärid, vöö, asümmeetriline alaäär, põnev stilistika… Need kõik tulevad nüüd stiilse komplekti loomisel kasuks. Kui sa ei raatsi omast vanast lemmikmantlist siiski lahti öelda, kasuta komplekti värskendamiseks erilisi aksessuaare!

Trentškottide klassika uues kuues – Burberry näide.


Foto: Bulls

Mantlimoes annab tooni ka militaarteema. Kairi Vilderson, 149,99 (www.kaubamaja.ee)


Rõiva lõige võib olla lihtne, kuid see peab olema mõnes mõttes ootamatu, positiivselt üllatav. 2017. aasta oluline detail on varrukas – saabuva kevade moekollektsioonides näeb varrukaid nii kellukakujulistena kui puhvis pilgupüüdjatena, nii lühikeste kui pikkadena. Väga oluliseks teemaks varrukate juures on lõhikud ja seda igas pikkuses ning erinevate rõivaesemete puhul (pluusid, kleidid, mantlid).

Lacoste'i mugavat pluusi saab kanda nii lühikeste kui pikkade varrukatega.


Foto: Bulls

Kleidi võivad muuta eriliseks ka väga väikesed detailid – näiteks sellised varrukad. Zara, 22,95


See pole küll otseselt päris klassikaline rõivaese, aga seda põnevam. See on segu pikast kampsunist (sel talvel ülitrendikast coatigan'ist), hõlmikkleidist ja – üllatus, üllatus! – hommikumantlist! Kanna sooja kampsuni või kleidina, kevade saabudes aga mugava kevadmantlina. Tulemus on veidi hooletu, pingutamata ja mugav. Ahjaa, ning ülitrendikas.

Trendihoiatus! Pikk hommikumantlit meenutav rõivaese on saavutamas enneolematut populaarsust. Lacoste'i stiilinäide.


Foto: Bulls

Hooaja lemmikese, mis sobib nii argipäeval kui ka vabal ajal kandmiseks. Ivo Nikkolo, 139,90


Allikas: Laupäevaleht LP