Algab väga hoogne kuu, mil sul on plaanis palju saavutada ja tõenäoliselt sa seda ka teed. Pea kohe pärast küünlapäeva algab revüü, milles sinul on peaosa. Nagu tõelisele diivale kohane, eeldad teatud erikohtlemist ning pole rahul, kui ümbritsevad sellest aru ei saa.

Suhted. Talvise aja külmus on vastuolus leegiga sinus endas. Oled ihaldusväärne ja tunned end tõelise seksijumalannana – võttes ja andes kustumatu meelelise naudinguga. Kindlasti ei sobi sulle armukade ja väiklane partner!

Töö ja raha. Mida enam sõltub sinu teenistus su otsesest panusest, seda paremini praegu teenid – oled valmis palju panustama, kuid eeldad, et teised teevad sama või siis tasuvad sulle su pingutused. Konfliktid rolli- ja rahajaotuse teemal on praegu kerged tekkima.

Ilu ja tervis. Tervis on suurepärane ja silmad säravad innukast tegutsemislustist. Seda kõike vähemalt juhul, kui sa liigse tormakuse mõjul liiklusavariisse ei satu, libedal teel jalga ei vigasta või kuuma panniga enesele haiget ei tee. Külmetused ja muud hädad paranevad kärmelt.

armastus 🗢 5, 9, 20 hea tööind 👍 6, 22, 24 istu parem kodus 👎 2, 8, 15