Jääradel on märtsis pisut aega, et otsida kevademärke loodusest ja iseolemise jõudu oma mõtetest. Just nüüd on hea panna paika olulised eesmärgid, mida sel aastal kindlasti saavutada tahetakse, sest järgmised kuud sobivad hästi nende teostamiseks.

Suhted. Oled tihedalt seotud mõttekaaslastega, kuid kuu teisel poolel naudid väga ka üksinda olemist. Suhe endaga pakub mõtteainet. Kaaslaselt soovid eelkõige mõistmist ja vaikset toetust, partneriotsingutega tegelemist ei pea sa praegu väga oluliseks.

Töö ja raha. Püüa lõpetada tegemised, mis on aasta algul poolikuks jäänud. Siis saad kätte ka selle raha, mille sinuni jõudmine on mis tahes põhjustel seisma jäänud. Kui plaanid teha suuremaid tehinguid, näiteks kinnisvaraga, on praegu hea aeg ettevalmistusteks.

Ilu ja tervis. Sinu immuunsüsteem vajab veidi turgutamist. Kui aga kevadtuuled su vahepeal voodisse suunavad, püüa väikest puhkust nautida ja turguta end rahvameditsiini ning hea kirjanduse ja muusikaga. Ole ettevaatlik libedatel teedel, nii jalakäija kui ka juhina.