Naturaalse ja samaaegselt elegantse CH Privée nahkjate alltoonide ümbrises põimub ühte terve diapasoon erinevaid lille- ja gurmeenoote. Elegantses ja rafineeritud lõhnas rulluvad lõhnakompositsiooni sihvakat struktuuri rõhutades lahti hoolikalt valitud puhaste koostisainete aktsendid.

Nahaaroomi loomupäraselt naiselikus tõlgenduses kumavad vastu naha ühtlaselt mahedad ja meelelised omadused, sekundaarsetes nootides aga sulavad ühte leebelt järeleandlik vanilliakord ning võrratult kaasaegne, kuid samas ülimalt rafineeritud osmantuselille ja muskuse absoluutõli alltoon.

CH Privée on lahutamatult seotud Carolina Herrera kaubamärgi väljapeetud elegantsiga. Parfüüm on villitud silinderjasse klaaspudelisse, mida kroonivat elegantset kuldkorki ehib Carolina Herrera embleem. Punasesse nahka mähkunud CH Privée on mõjuvõimu, sensuaalsuse ja naiselikkuse täiuslik sulam.

#thisisprivee jätkab Privé maailma ideed, mis sai alguse 2015. aastal CH Privée meesteparfüümi müügiletulekuga. House of Herrera uus „hashtag“ alustab sotsiaalmeedias dialoogi, et jagada ja levitada kaubamärgi naiselikkuse kontseptsiooni ning privaatsuse tähtsust.

Jaga
Kommentaarid