Aasta on tegusalt käima läinud ja Jäärade ümber kihab enam-vähem selline elu, mis neid rõõmsaks teeb. Loomulikult ei saa head unistused kunagi otsa ning Jääral on musttuhat ideed, kuidas veelgi põnevamat elu elada.

Suhted. Vahel on head sõbrad suurest armastusest olulisemad. Elu viib sind kokku inimestega, kelle mõttemaailma sügavusest on palju õppida, kuid kes ka sind südamest imetlevad. Kui oled lapsevanem, on suhted lastega väga head.

Töö ja raha. Kõige edukam oled aladel ja ülesannetes, mis võimaldavad kombineerida üksindust ja meeskonnatööd sulle sobival viisil. Rahaga käi ringi pigem konservatiivselt, sest kulutused kipuvad tuludest üle käima.

Ilu ja tervis. Miks mitte võtta nädal puhkust, et kevadele soojemale maale vastu sõita? Või hoopis külmemas kandis talve pikendada? Veidi vaheldust lööb su silmad särama ja parandab nii töövõimet kui ka suutlikkust viirustega toime tulla.

❤ 6, 21, 30 👍 17, 24 👎 4, 11, 25

Sõnn

Kui Sõnn saab elada just seesugust elu, nagu talle kõige enam meeldib, kujuneb aprillikuu igati meeldivaks. Neil Sõnnidel, kelle ellu kuulub tarvidus teistega arvestada ja oma tegemisi vajadusel ümber kujundada, on elu mõnevõrra probleemiderohkem.

Suhted. Kuu esimesel poolel tunned vahel suurt soovi olla üksinda – luba seda enesele süümepiinadeta. Kuu kolmandal dekaadil algab väga mõnus aeg, mil end nii pere- kui ka sõpruskonnas väga hästi tunned.

Töö ja raha. Suhted kolleegide ja ülemustega kisuvad kohati ebamugavaks, see aga ei jäta mõjutamata ka otseseid töötulemusi ja sissetulekuid. Võib-olla kuluks ära väike puhkusevõtt või siis komandeering, mis toob pähe uued ja värskemad mõtted.

Ilu ja tervis. Ole ettevaatlik olmetraumadega, mis võivad ohustada nii köögis kui ka kontsadel tempot tehes. Ka immuunsüsteem vajab veidi lisaturgutust – eelista värske suutäie valikul kodust võilillelehte kauge maa rikkalikumatele andidele.

❤ 2, 10, 19 👍 7, 17, 27 👎 5–6, 14, 29