Juba praegu on Jääral suveks nii palju plaane, et nende kõigi teostamiseks peaks suvi kestma kauem kui kolm kuud. Ja iga päev toob kaasa veel uusi plaane ja seniste laiendusi! Kes teeb, see jõuab. Juuni läheb hooga käima ning kätkeb palju emotsioone ja ettevõtmisi. Suurem osa kuust on küllalt meeldiv ja edukas, kuu viimased päevad toovad aga kaasa äikesetormid suhetes. Paraku jagub probleeme ka juulisse ning alles august toob kaasa tõelise elu- ja saavutusrõõmu.

Suhted. Kui kuulud Jäärade hulka, kelle süda sel kevadel kiiremini põksuma hakkas, tunned oma suhtest ilmselt väga suurt rõõmu. Seda saab öelda ka paljude kauases suhtes olnud Jäärade kohta. Sulle omaselt tahad koos kaaslasega väga palju teha, luua ja korraldada, see aga võib teie suhet murendada ja hapramaks muuta. Ehk oleks abi lihtsalt koos oldud ajast? Eriti juunis võib ühine mittetöine nädalalõpp imesid teha. Kõige keerulisem suhtekuu on juuli, mil aega ja kannatust napib isegi endaga suhtlemisel, saati siis veel teistega. Kõige mõnusamaks suhtekuuks seevastu kujuneb august, mil kõik laheneb otsekui võluväel.

Puhkus ja raha. Tegemist on huvitava suvega: kui on hea, on hea nii puhata kui ka töötada, ja kui ei ole hea, siis pole kuskil kuigi hea. Juunipuhkuse ajal on hea ülejäänud suveks akusid laadida, samuti on juunis suurepäraseid võimalusi lähedastega koos olemiseks ja kvaliteetse aja nautimiseks. Juhet päris seinast välja tõmmata ei õnnestu, kuid töö teeb pigem rõõmu. Juulipuhkuse võiks kavandada suhteliselt iseseisva ja peamiselt endast sõltuva. Kõige õnnelikum puhkusekuu on ilmselt august. Raha liigub sisse ja välja, kuid mõistliku majandamise korral pole vaja puudust karta.

Ilu ja tervis. Sinu kaitseplaneet Marss hoiab mõtted kärmes liikumises, tunded aga veelgi kiiremas. Emotsioonide kaitsmine teeb sulle palju head, hoides sind peavalude ja seedehäirete eest.