Äraspidine äratundmine

Näitlejate Kaisa Selde (30) ja Mart ­Müürisepa (25) sõprus algas armastusest. Pärast esimest kohtumist seitsme aasta eest tunnistasid nad teineteisele, et mõlema südames on armastus. “Ma teadsin algusest peale, et tema on minu mees. Samas mõtlesin kohe, et miks ta peab selline olema,” mäletab Kaisa. Veidi äbarik, mitte eriti sümpaatne, geelsoengu ja rolleriga. Mart oli siis 17aastane nukuteatri noortestuudio õpilane ja Kaisa 22aastane tudeng. “Mart on öelnud, et tänu mulle hakkas ta armastama ka nukuteatrit. Kõigepealt armus minusse ja siis nukkudesse,” naerab Kaisa. Kaisa ja Mardi kuum suhe kestis kolm aastat, kuni see tuumapommina plahvatas.

Sõprus tööpostil

Disainer Tiina Klauseni (28) ja sisetoe juhi IT-alal Rain Kõrgmaa (31) suhe on kestnud küll napilt neli aastat, aga see-eest oli see sõprus esimesest silmapilgust. Nad tutvusid tööl ja on väga sarnased: vabad suhtlejad, flirdilembesed ja kirglikud arvutimängijad.

Tiina ehmus esiti Raini suhtlemisviisist
ära – see oli eestlasele harjumatult sõbralik ja lahke. Nad hakkasid suhtlema ja mõistsid, et soovivad olla sõbrad. Siis Tiina veel ei teadnud, et Raini peas olid esiti olnud teised mõtted.