2. Puhasta juuksehari ja kammid. Millal sa oma juukseharja ja kamme viimati korralikult puhastasid? Ja me ei mõtle siin üksnes nende juuksekarvadest puhastamist, vaid korralikult puhtaks pesemist. Toimi nii – eemalda neilt juuksekarvad, siis täida (kraani)kauss sooja veega, kuhu lisa teelusikatäis soodat. Leota 20 minutit, loputa ja kuivata.

3. Efektiivne koorimiskreem. Saad efektiivse näokoorija, kui segad kolm osa soodat ja ühe osa vett. Masseeri segu ringjate liigutustega näole ja loputa sooja veega. Sama segu saad kasutada ka kehal.

4. Eemalda ebaõnnestunud isepruunistuv kreem. Eelmises punktis toodud koorijat saad kasutada ka siis, kui ebaõnnestusid isepruunistuva toote kasutamisel ja kuldpruuni tulemuse asemel on su keha nüüd üleni oranžikirju. Soodakoorija muudab su tagasi “oma värvi”.

5. Deodorandi asemel. Kui sul on tundlik nahk, proovi deodorandi asemel kaenla alla puuderdada õhuke kiht soodat. See eemaldab ebameeldiva lõhna ja ei määri riideid.

6. Küünekoorija. Sooda on ideaalne abivahend ka koduse maniküüri tegemisel. Sega kolm osa soodat ja üks osa vett kokku ning hõõru küüneharjaga küüntele ja sõrmedega, masseerides ringjate liigutustega. Loputa sooja veega.

7. Puista jalavanni. Koduse pediküüri puhul on sooda samuti asendamatu. Puista seda sooja vee hulka ja leota jalgu 10 minutit. Mida rohkem soodat kasutad, seda efektiivsema jalavanni saad. Loputa jalad ja määri neile niisutavat kreemi.

8. Hammaste valgendaja. Pane hambaharjale pastat ja kasta see omakorda väikesesse kogusesse soodasse, misjärel pese hambaid nagu tavaliselt. Võid juba varsti avastada, et su naeratus on veelgi valgemaks muutunud!

Allikas: Health.com