Jäära juulit saadab küllaltki keeruliste olukordade foon. Alailma on midagi veidi valesti, millegagi liiga kiire, keegi midagi tegemata jätnud... Ja isegi Jäärast, kes selles olukorras oma parima annab, kipub vajaka jääma.

Suhted. Proovile pannakse ka suhted. Mis kevadtalvel tekkis ja kevadel arenes, peab nüüd silmitsi seisma argielu katsumustega. Annad elukeerises oma parima ja rohkem veel, suhtekaaslane võib aga arvata, et oled ta tegutsemishoos unarusse jätnud...

Töö ja raha. Mida iseseisvam oled oma töö­asjade korraldamisel ning raha kasutamisel, seda paremini praegu kõik sujub. Tööl võib ette tulla seisakuid, puhkusel võivad aga ees oodata mitmed tööga seotud segamised. Parim aeg on kuu viimane dekaad.

Ilu ja tervis. Õnneks ei räsi elutormid su välimust ega tervist. Sul on rohkelt energiat, loovaid mõtteid ja nii palju erinevaid ettevõtmisi, et kehvaks tujuks ei jää aega. Oma jõu ja säraga rühid läbi raskuste, et kuu lõpul märksa paremates oludes särama lüüa.

❤ 7, 19, 26 👍 12, 21, 24 👎 2, 16, 30

Sõnn

Juulis tuleb Sõnnil alailma teha valikuid: kas keskenduda tööle või lähedastele, valida tasuta meelelahutus või kulutada raha, teha rohelisi otsuseid või end liigse mõtlemisega mitte koormata.

Suhted. Algab põnev ja romantiline kuu, mil kohtad lahedaid inimesi ning õpid ennast ja teisi tundma uuest küljest. Suhetes huvipakkuva sugupoolega on nii kerget flirti, kirglikku seksi kui ka lihtsalt mõnusat koosolemise rõõmu.

Töö ja raha. Kõige keerulisem on esimene dekaad – raha napib, kokkulepped ei pea, kirjad ei liigu ja välistatud pole isegi pahatahtlikkus. Kui see aeg ettevaatlikult ja topelt­kontrolliga üle elada, kulgeb tööelu ülejäänud kuul kenasti.

Ilu ja tervis. Mida lihtsam ja maalähedasem on praegu su elustiil, seda tugevam on tervis nii nüüd kui ka suvele järgnevatel kuudel. Naudi päikest ja merevett, jalutuskäike ja rannavollet. Ole ettevaatlik liikluses ja jää konfliktides rahulikuks.

❤ 3, 18, 21 👍 1, 19, 29 👎 6, 14, 20

Kaksikud

Algab kuu, kus kõik on võimalik, kuid miski ei tule lihtsalt. Kõige keerulisem on Kaksikutel sotti saada sellest, mida nad õigupoolest tahavad ning millises järjekorras nende soovid täituma peaksid. Hing ihkab muutust – kuid millist täpselt?

Suhted. Tunned end oma suhetes kohati veidi pettununa. Võib-olla mõlgutad lahutusmõtteid või tahaksid hoopis mõne sõbra või sugulasega distantsi hoida. Samas on sul endalgi pisut vähem väärikaid ambitsioone, näiteks püsid mõnes koosluses omakasu pärast, see aga segab sind.

Töö ja raha. Kaalud, kas see, millega oled leiva lauale toonud, võiks mõnes teises riigis rohkem ära tasuda. Info on sageli vastandlik. Kui võimalik, lükka kindlad otsused järgmisesse kuusse, mil kõik paistab hoopis selgem.

Ilu ja tervis. Ebamäärasus kurnab ka enesetunnet, seepärast võiksid end hellitada just sääraste ettevõtmistega, mis su meele positiivsete mõtetega laevad. Võta ette mõni pisike puhkusereis, mine kõigest argipäevasest eemale ning tunneta, kuidas head mõtted ja energia su taas üles leiavad.

❤ 7, 11, 29 👍 3, 16, 21 👎 4, 19, 30

Vähk

Milline suurepärane kuu! Kohe kuu algul tunnevad Vähid end otsekui uuesti sündinutena – pea on täis erksaid mõtteid ja sisimas pulbitseb selge elurõõm! Ehkki päevad pole vennad ning mõnikord oled ka mossis, on tegemist siiski väga hea perioodiga.

Suhted. Kuu teisel nädalal oled küllalt konflikti­aldis. Ehkki sulle tundub, et süü lasub partneril, oled just sina see, kes tüli üles nokib. Esimene, kolmas ja neljas nädal kulgevad heas läbisaamises, maitsvate õhtusöökide ja voodirõõmude tähe all.

Töö ja raha. Oled asjalik ja praktiline. Ka puhkamisse suhtud täie organisatoorse jõuga, tehes plaane sama kindlakäeliselt nagu ametialaste projektide juhtimiseks. Rahapuudust pole ja kuu viimane nädal toob lisasissetuleku.

Ilu ja tervis. Oled enesega üpris rahul ning pilk peeglisse annab rahulolu juurde. Kui aga tunned soovi end veelgi elegantsemaks tuunida, leiad selleks hõlpsasti aega ja raha ning sinu rahulolu muutub veelgi veendunumaks.

❤ 4, 9, 26 👍 2, 14, 19 👎 1–2, 10, 18