Algamas on väga hea ja õnnelik kuu, mil Jääradel õnnestub praktiliselt kõik, mis on ette võetud. Edu on kroon seniste tegemiste peas – läbi kevade ja suve on palju panustatud ning nüüd on aeg maitsvaid vilju noppida.

Suhted. Olles seni olnud üksik, on augustis suur tõenäosus kohtuda kellegagi, kes tundub esimesel hetkel liiga hea, et olla päris. Kindlas suhtes olev Jäär on õppinud usaldama ning naudib head ja küpset suhet.

Töö ja raha. Lõpuks ometi saavad nii kolleegid-koostööpartnerid kui ka need, kelle heaks otseselt töötad, aru su hindamatult suurest panusest. Kuu teisel poolel peaks osa sellest jõudma hinnatava suurusena ka pangaarvele.

Ilu ja tervis. Oled heas vormis ning see kajastub nii tervises kui ka välimuses. Kui töötad veidigi avalikul alal, ole valmis ka ootamatult fotole jääma või eetrisse sattuma – pööra meigile ja soengule senisest enam tähelepanu.

❤ 2, 17, 30–31 👍 9, 13, 28 👎 3–4, 19, 26

Sõnn

Sõnni jaoks on kuu täis mitmesuguseid võimalusi. Küllalt tõenäolised on kodused ümberkorraldused – remondi lõpetamine või kinnisvaraga seotud tehingud. Tasakaalustamaks kõike praktilist, veedad meeleldi vaba aega kultuuri nautides.

Suhted. Toimivas suhtes tunned rõõmu ühiste eesmärkidega tegelemisest ja teineteise innustamisest. Kui parajasti head suhet pole, ei leia sa aega selle märkamiseks, sest teha on palju. Veedad meeleldi nappi vaba aega usaldusväärse sõbratariga.

Töö ja raha. Kõige edukam oled vara kasvatades: majanduslikult on tegu hea ajaga, kuid saavutused suunavad pigem järgmisele tööle kui puhkama. Tõenäoline on raha saamine investeeringust, pärandus või mõni muu suurem võit.

Ilu ja tervis. Ettevaatlik tuleks olla putukahammustuste ja väikeste torgete või kriimustustega, sest need kipuvad praegu aeglaselt paranema. Kui hädapärast vaja pole, ära võta ette ka suuremaid kosmeetilisi protseduure.

❤ 9, 15, 30 👍 2, 14, 22 👎 3, 17, 28