Foto: Vida Press

Liiga tume huulepulk
Ära saa meist valesti aru, tume huulepulk võib olla vägagi stiilne. Kuid ka selles osas on oht tekitada justkui „sõjamaalingu“ efekt ehk tulemus tuleb liiga agressiivne ja tundub kui mask.

Foto: Vida Press

Ebaloomulik soeng
Keerulised ja silmnähtavalt liiga palju viimistletud soengud, kus geeli ja juukselakiga pole tagasi hoitud, loovad justkui nukuliku mulje, mis ei ole aktraktiivne.

Parfüümi puudumine
Õrnad parfüümid on meeldivad ja justkui kutsuvad inimesi sinu poole. Sellega liialdamine või sootuks vahele jätmine võib aga vastupidiselt eemalepeletavalt mõjuda.

Foto: Vida Press

Ebaloomulikud kulmud
Ka kulmude puhul kehtib reegel, et vähem on rohkem. Seda eriti blondide juuste puhul. Kulmud peaksid nägu täiustama, mitte võõrkehadena mõjuma.

Üleliia värviline maniküür
Jah, siinkohal mõtleme sellist, kus iga küüs on erinevat värvi ning neil omakorda on erinevad kujutised, kivid ja muud liigagi silmatorkavad kaunistused. See võib jätta mulje, et püüdsid saavutada midagi uskumatut, kuid kukkusid lootusetult läbi.

Foto: Vida Press

Liiga palju põsepuna
Põsepuna eesmärk on anda näole loomulik õhetus ja värv, kuid ka sellega liialdamine on liigagi kerge juhtuma. Kui sa just ei astu kohe lavale, siis tõepoolest, vähem on rohkem.

Foto: Vida Press

Liiga palju jumestuskreemi
Jumestuskreem, mis on liiga paks või peale kantud liiga paksu kihina, ei loo soovitud veatut muljet, vaid mõjub ebaloomulikuna. See mitte ei peida ebatäiuslikke piirkondi, vaid rõhutab neid, eriti kortse. Seega on parem kasutada kergema koostisega jumestuskreemi või hoopis toonitud päevakreemi.

Allikas: Bright Side