Jäära ideedepagas on plaanidest tulvil. Neid jagub töisesse valdkonda, enese arendamiseks ning suhete ja lähedaste elude korraldamiseks. Kuu teine pool muudab Jäärad siiski veidi rahulikumaks ning neil leidub aega mõtlemiseks ja kuulamiseks.

Suhted. Ehkki oled laetud parimate plaanidega, võib sul olla pisut raskusi erasuhetes, kuna sinu hoog ja kirglikkus võivad kaaslased läbi põletada. Kõige paremini võid kuu esimesel poolel sobituda laste või vanematega, kes tajuvad ja armastavad sind tingimusteta.

Töö ja raha. Raugematu energiaga oled sa valmis üha paremaks lihvima pooleli olevaid töid ja algatama üha uusi. Aeg soosib sind kõige enam siis, kui oled soolomängija, mitte meeskonna osa – tihti pole kaaslased valmis nii suure pühendumisega töötama.

Ilu ja tervis. Oled suurepärases vormis. Naudid peeglisse vaatamist, veel enam aga liikumist ja hoogu. Praegu on hea aeg suunata energia treeningutesse, matkamisse või tantsu­põrandale. Haigused ei julge lähenedagi!

❤ 2, 18, 27 👍 9, 14, 20 👎 6, 17, 28

Sõnn

Algab loominguline ja kaunis kuu, kus Sõnnide paremad tahud hästi välja paistavad. Innustud ise ning inspireerid teisi, säilitades veetleva tasakaaluga igas olukorras nii ilumeele kui ka asjaliku talupojatarkuse.

Suhted. Sinu ametialane tegusus jätab lähedaste jaoks vähem aega, kui suvekuudel harjumuseks on saanud. Kuna su südames on praegu väga palju armastust ja oled oma kaasasse südamest armunud, õitsevad ka suhted nagu lilled vananaistesuves.

Töö ja raha. Oled edukas igal alal, ent praegu eriti ettevõtluses. Kombinatsioon meeldivusest ja tarkusest tagab selle, et sul on palju väärikalt tasustatud tööd. Kui oled varem takerdunud bürokraatiasse, lahendad oma mured praegu kiiresti.

Ilu ja tervis. Sinu energiatase on väga kõrge ning vaatamata kiirele elutempole leiad mängeldes aega enese eest hoolitsemiseks, nii et sulle tänavatel imetleva pilguga järele vaadatakse. Hea aeg rasestumiseks.

❤ 3, 12, 30 👍 7, 15, 22 👎 1, 6, 29

Kaksikud

Algav kuu on väga soodne nii lühikesteks reisideks kui ka kõikvõimalikeks asjalikeks kohtumisteks uute inimestega. 9. kuupäevani tuleb olla ettevaatlik transpordigraafikute ja kokkulepetega. Kuu teisel poolel parandad tunduvalt oma elutingimusi.

Suhted. Kõige parem on sõita koos armsate inimestega mõneks päevaks või mõneks tunnikski tavapärasest keskkonnast välja. Loodus on parim maandaja ja iidsete puude või kivide lähedal saab kõik olulise räägitud. Hea aeg suguvõsa meenutustesse süvenemiseks.

Töö ja raha. Tööl on tegemist palju, sageli aga kulub aeg administratiivseteks küsimusteks, mitte põhitööks. Kollektiivis on toimunud muutusi ja kõigil tuleb rohkem aruandlusega tegeleda. Kahjuks vähendab kuluv aeg sinu sissetulekuid.

Ilu ja tervis. Oled hetkiti päris närviline ning see võib tekitada pea- ja kõhuvalu, samuti tsükli­häireid või väikesi verejookse. Parimaks ravimiks on rahu ja loodus. Püüa kogeda meeldivat, sest su tegevust juhivad pigem tunded.

❤ 5, 13, 27 👍 4, 25, 30 👎 1, 17–18, 22