Pükskostüümid on moes. Sel sügisel teeb comeback'i pükskostüüm, mis jätab autoriteetse mulje ja sobib kõikjal kandmiseks. Pükskostüüm on ka väga praktiline ja selle erinevaid osasid saab kanda eraldi. Mugav ja šikk samaaegselt!

Lööklausetega t-särgid. Kes meist ei teaks t-särke, millel on erinevad lööklaused. Olgu särgil kirjas “Ma olen naine” või midagi muud, see pole oluline. T-särk on samuti väga praktiline riideese, mida on hea selga tõmmata nii külmadel hommikutundidel teiste riiete alla kui päevasel ajal näiteks pliiatsseeliku ja efektse kaelakeega. Ja miks mitte lööklausete abil oma seisukohti väljendada?

Punane kleit. Punases kleidis naine ei jää märkamatuks – kui ihkad tähelepanu, kanna punast! Punane oli ka möödunud hooaja suur trendimärksõna, seega tõenäoliselt su garderoobis juba leidub midagi punast… Ka lihtsalõikeline punane kleit räägib ise enda eest.

Narmaskleidid. Väga hea võimalus anda oma väljanägemisele mõnus, huvitav ja särtsakas noot! Neid on nüüd väga erinevates värvides ja tegumoodides. Kui õues kipub jahedamaks minema, siis võib sinna alla vabalt lisada sukad ja saapad lisada ning see näeb ikka äge välja.

Kihid, kihid, kihid. Järgmine hea nipp on kanda erinevaid riideid kihiti. See annab hea võimaluse kasutada sinu lemmikuid suverõivaid, millele võid lisada mõne sooja kampsuni ja sellele omakorda mantli. Niimoodi näed stiilne välja ja võid kanda koos, mida iganes tahad. Samuti on mitu kihti rõivaid praktiline, sest vajaduse korral saab alati midagi ära võtta või siis juurde lisada.

Jakid. Investeerida tasub korralikku nahk- või teksajakki, mille võid muretult ka mõnele suvisele riietusele lisada ja mis hoiab hästi sooja. Samuti on trendikad igasugused velvetist või karusnahast tehtud esemed, mis on külluslikud ja soojad.

Sokid on teema! Sokitrend jätkub täiel rinnal! Sobita efektseid sokke kingade, tenniste, tossude ja saabastega – eelista värvilisi, sädelevaid või kuidagi muudmoodi silmapaistvaid. Lihtne ja soodne lahendus andmaks oma välimusele isikupära!

Heas vormis käekotid. Väikesed, kuid tugeva ja hea vormiga käekotid on selle sügise vaieldamatu trend. Mida kandilisem käekott on, seda parem. Ilusamad on käes kantavad ja tugevamast nahast või mõnest muust kõvemast materjalist tehtud käekotid.

Allikas: RD