Tarbid kunstlikke magusaineid. Kas teadsid, et kunstlikud magusained on kordades magusamad kui suhkur ja nende tarbimine harjutab su maitsemeeled ülimagusate maitsetega ära. Nii aga ei tundu puuviljad ja vähem magusad toidud piisavalt magusad ja isu säilib.

Sööd valesid süsivesikuid. Glükeemiline indeks mõõdab, kuidas teatud toidud mõjutavad veresuhkrutaset. Kõrge glükeemilise indeksiga toidud nagu valge sai, saiakesed ja küpsised tõstavad peale söömist veresuhkrutaseme koheselt kõrgeks ja seejärel viivad selle väga madalale. Kui veresuhkru tase on väga madal, hakkab su keha nõudma kiiret parandust läbi suurenenud magusaisu. Proovi süüa sellist toitu, mis hoiab veresuhkru taseme keskmisel tasemel ehk tõsta taldrikule rohkem puuvilju ja köögivilju, kinoad, pruuni riisi ja täisteratooteid. Nii ei teki sul ootamatut isu šokolaadi või sõõrikute järgi.

Allikas: Health.com