Ärge unustage end sirutada ja hoidke selg alati sirgena. See soovitus kehtib igas vanuses, aga eriti pärast 50. eluaastat, et tunda end elujõulisena ja näha väga hea välja. Hea rüht teeb teid veetlevaks ning muudab silueti saledamaks ja kõhu lamedamaks. Muutke igapäevaseks harjumuseks hoida selg sirge, ükskõik, kas olete jalutuskäigul või ootate jaamas bussi/rongi saabumist. Kui õlad ja selg vastu tõrguvad, siis seda sellepärast, et selline kehahoid on nende jaoks harjumatu. Soovitan ka joogaga tegeleda, eriti kasulik on näiteks mäepoos, milles tuleb õlad taha ja rind ette suruda ning lasta kätel külgedel lõõgastuda. Namaste!

Ergutage rakkude uuenemist. Menopaus mõjutab hormoonide tootmist ja nahal ilmnevad silmaga nähtavad muutused – nahakude muutub õhemaks, lõdvemaks ja kuivemaks ning kortsud tulevad rohkem esile. Mida ette võtta? Asuge vasturünnakule toodetega, mis sisaldavad Pro-Xylani, glütserooli ja hediooni, et toetada naharakkude uuenemist. Hommikul peaks teie tõhusas iluarsenalis olema silmaümbruse hooldusvahend, seerum ja päevakreem ning õhtul lõõgastuge öökreemi peale kandes.
Et nahahooldus tooks nii suurt kasu kui võimalik ja et enda jaoks aega võtta, kasutage toodete pealekandmiseks vananemisilminguid vähendavaid liigutusi. Epidermise silumiseks liikuge kreemi peale kandes näo keskosast väljapoole. Seejärel kandke peopesadega kreemi kaelale suunaga ülevalt alla. Viimaseks hoidke lõuajoonel nahka nimetissõrme ja keskmise sõrme vahel ning libistage näokontuuri silumiseks sõrmi kõrvade poole.

Allikas: Südameapteek