Põsepuna

Karmiinpunane – jah, tõesti, see keskaja kaunitaride lemmikpõsepunavärv on jälle au sees. Segades seda iseloomukat punast tooni särapuudriga, saavutad moeka ja pehme tulemuse. Naha alt kumav õhetus noorendab jumet. Põsepunapintsliga võid anda tooni ka meelekohtadele ja kulmude kohale.

Meigipõhi

Kergelt kumav, tervisest pakatav veatu nahk. Vaid kergelt puudriga viimistletud meigipõhi, mida ei tasu liialt matistada. Niisutus eelkõige – näokreem või ekstra niiskust lisav meigialuskreem, seejärel sõrmedega nahale tupsutatud jumestuskreem. Loomuliku, kuid väga püsiva tulemuse saad, kandes jumestuskreemi nahale hoopis puudripintsliga.

Silmad

Erksad värvid: oranž, erkroheline, kollane, elektrisinine, metallik. Kanna neid toone laugudele konkreetselt ja selgelt, pehmema mulje saamiseks hajuta välisäärtest. Nude look püsib moepildis ja suitsusilmafännide rõõmuks võib öelda, et ka see suund on selgelt välja toodud. Võimenda ripsmeid erilist volüümi andvate tuššidega või kleebi juurde ripsmekimbukesi, et saavutada nukusilmaefekt. Lainer on popp, peale musta tooni näeb seda kõigis vikerkaaretoonides.