Jäärad naudivad võimalusi osaleda ühiskondlikes aruteludes ja isegi protestides. Ehkki praegu on tegu vaid kohalike omavalitsuste valimistega, on just Jäär tihti see, kes vestluse maailmavaateliseks ajab ja oma seisukohta peale surub.

Suhted. Vajad ja pakud armastust, kuid võid end ohtu seada, kuna usaldad kedagi liialt ja saad haiget. Eriti kehtib see inimese kohta, kes siseneb sinu maailma kuu teisel poolel säravate mõtete ja plaanidega. Varu endale pisut aega!

Töö ja raha. Oled jõuline ja populaarne, meeldides omal kombel isegi oponentidele. Nüüd on hea aeg tegeleda müügitööga, küsida juurde palka või meenutada ülemusele, et väärid tõusu ametiredelil. Samas on võimalikud ka suuremad töised konfliktid.

Ilu ja tervis. Kuu esimesel poolel võib sul olla tõsiseid raskusi sellega, et näpud magusavaagnast eemal hoida – emotsioon ja suhkur käivad üha käsikäes. Kuu teisel poolel keskendud mõnuga kõigele, mis sind senisest veelgi kaunimaks teeb.

❤ 6, 19, 21 👍 2, 17, 24 👎 5, 10, 27

Sõnn

Oktoober seab Sõnnide ette mitmeid keerulisi olukordi, mis pole alati otseselt temast endast lähtuvad, kuid mõjutavad küllalt isiklikult – ning mitte alati meeldivalt – erinevaid eluvaldkondi.

Suhted. Mida filosoofilisematel alustel sinu suhe püsib, seda paremini end selles tunned. Ja vastupidi, mida enam seovad sind kaaslasega materiaalsed vajadused, seda keerulisem aeg praegu valitseb. Kui oled ema, leiad lastes puhta rõõmu lätte.

Töö ja raha. Küllaltki keeruline periood, mil võid vajada juristide abi. Võimalik, et pead klaarima kellegi teise korraldatud jamasid või oled kasu saamise sooviga veidi liiale läinud. Püüa olla vankumatult aus, kaugemas perspektiivis on see kõige kasulikum.

Ilu ja tervis. Rahulikust meelest on alati abi. Üks viis oma enesetunde parandamiseks on kehaline – sea oma päevakavasse nii treeningud kui ka spaa, leia mõni rahulik tund kosmeetiku külastamiseks ja kuula lemmikmuusikat.

❤ 9, 14, 30 👍 7, 10, 28 👎 2, 16, 25

Kaksikud

Kui põnev kuu! Kaksikud on sõiduvees, sest ühiskonnas on praegu palju arutelusid ja vaidlusi, mis tähendab mõnusaid võimalusi enda proovilepanekuks igas seltskonnas. Palju muud pole enda lõbustamiseks vajagi!

Suhted. Üks meeldiv inimene, keda täiesti juhuslikult kohtasid, ei lähe meelest. Olukorda analüüsides võid jõuda mõtteni, et just suhe võluva tundmatuga ongi su elust seni puudunud. Tasub teada, et saladuseks see suhe ei jää.

Töö ja raha. Mida enam on su töö seotud ideede ja teiste veenmisega, seda edukam oled. Rutiinset tööd sa praegu eriti ei armasta, kuid teed selle siiski ära. Oled meisterlik delegeerija, kui tunned soovi oma aega tähtsamate tegemiste tarvis säästa.

Ilu ja tervis. Silmade sädelus ning hoogne kõne annavad aimu, et tunned end oma elus ja kehas suurepäraselt. Enesekindlus sobib sulle hästi. Veidi keeruline võib olla aeg 23. oktoobrist kuu lõpuni, mil on oht haigestuda või trauma saada.

❤ 3, 15, 28 👍 7, 11, 31 👎 1, 9–10, 22

Vähk

Viimastel aegadel on rinda pistetud paljude tormidega ja see on olnud mõneti kurnav. Seepärast meeldiks Vähkidele praegu elu veidi kergemalt võtta ja end mitte liialt koormata. Paraku pole elu selliste soovide vastu vahel kuigi lahke.

Suhted. Tahad vabal ajal kodus olla ja suhelda kõige lähedasematega. Naudid romantilist kahekesi olemist või kvaliteetset pereaega. Lapsevanemana keskendud meeleldi laste vajadustele. Võib aga juhtuda, et pead oma kallite tähelepanu nimel pingutama.

Töö ja raha. Oled andnud endast parima, kuid pole kindel, kas saavutatu samuti parim on. Kibestumise asemel leiad siiski võimalusi igast olukorrast uhkena väljuda ja kaotusedki omalaadseteks võitudeks pöörata.

Ilu ja tervis. Sinu keha ja vaim vajavad kõike meeldivat ja turgutavat. Kui tahaksid pea padja alla peita, võiksid selle asemel hoopis trenni minna – liikumine muudab enesetunde alati paremaks.

❤ 6, 14, 21–22 👍 2, 11, 17 👎 12, 16, 27