Minge matkama

Selle asemel, et kodukandis juba tuttavaid radu pidi jalutada, avastage uusi matkaradu, mida on Eestis mitmeid. Uurige sõpradelt, kus nemad matkamas on käinud ja minge vaadake need kohad koos järgi. Kui olete alles algajad matkajad, käige mööda märgistatud radu ja lihtsalt nautige ümbrust. Kui olete juba edasijõudnud matkajad, leidke juba kõrgemate tõusudega rajad, et suurem koormus saada. Kui teid huvitab ka loodus, võite pildistada loomi või taimi – looge koos kestvaid mälestusi!

Kõksige jalgpalli

Kas olete mõlemad jalgpallifännid? Äkki isegi rivaalid? Pange oma nutitelefonid ära ja minge koos mängima. Reeglid võite ise välja mõelda ning kaotaja teeb teisele näiteks kuuma kakao välja.

Koos jooksurajale

Kui sulle just ei meeldi üksi joosta, siis kutsu sel sügisel ka oma kallim jooksma, sest tihti aitab koos teise inimesega jooksmine end ületada. See aga ei tohiks olla eesmärk omaette, vaid kiitust väärite juba siis, kui end kodust välja ajate ja koos treenite. See on odav, ei vaja kallist varustust ja muudab teid lähedasemaks.

Proovige joogat

Ühisel joogatrennil on rohkem kasutegureid, kui keeruliste pooside saavutamine ja teineteise imetlemine. Joogatades muudate oma suhte tugevamaks, sest peate seeläbi teineteisele rohkem tähelepanu pöörama ja koos ühise eesmärgi nimel töötama. Mis oleks veel parem, kui teha seda värskes õhus ja värviliste puude all?

Minge telkima

Kui sulle ja su kallimale meeldib väljas aega veeta, minge telkima – kui teil endal vastavat varustust pole, siis mõnel sõbral kindlasti on. Avastage ümbruskonda ja selle asemel, et kaasaskantav grill tööle panna, tehke selleks ettenähtud kohas väike lõke. Mis võiks olla veel romantilisem?