2. Otsusta, millised värvid sulle meeldivad. Millised on värvid, mida sooviksid sel sügisel kanda? On selleks meresinised või kreemjad toonid? Või hoopis oliiviroheline? Valikut on palju. Et riided omavahel hästi kokku sobiksid, ära osta väga erksavärvilisi asju, võid peagi avastada, et sul pole neid tegelikult millegagi koos kanda.

3. Osta vaid praktilisi rõivaid, mida päriselt kannad. Riiete ostmisel peaksid kohe mõtlema, kas sa neid ka päriselt kandma hakkad ja kus. Väldi ebapraktiliste ostude tegemist ja eelista pigem kvaliteetset moekaupa.

4. Ära osta kõike korraga. Tegid garderoobis suurpuhastuse, loobudes paljudest tarbetult seisvatest riietest? Tõenäoliselt tunned, et vajad nüüd nii mõndagi juurde. Mõistlik on aga hoopis rahulikult poodides ringi vaadata ja osta riideid aja jooksul. Nii väldid mõttetuid oste, mis suure tõenäosusega taas seisma jääksid.

5. Leia oma stiil. Kui lood garderoobi, kus on esemed, mida sa ka reaalselt kannad ning kus iga ese on põhjendatud ja hästi kombineeritav, oledki leidnud oma stiili! See on miski, mille järgi oled just sina unikaalne ja äratuntav. Loobu kõigest, mis on sulle võõras.

Allikas: Huffington Post