Punane. Ka meestemoes domineerib alanud hooajal punane värv. Punased ülikonnad, kudumid, kingad ja aksessuaarid – jõuluvanadel on põhjust rõõmustamiseks!

Barett. Moelavade lemmikuim peakate on barett! Kas ka Eesti mehed julgevad selle prantsuspärase aksessuaari oma isade ja vanaisade kapiriiulitelt välja otsida ning pähe panna, saame lähikuudel näha. Karvased läki-läkid oleksid meie kliimas muidugi eelistatumad. Ning bareti ja puhvjope kombineerimine ei tõota samuti midagi head…

Loosungid. Maailmas on keerulised ajad. Tõeline mees ei pelga oma arvamust välja näidata ning moodsad rõivad on täis tekste, loosungeid ja seisukohavõtte. Kas sinu mantraks on armastus, rahu või midagi hoopis poliitilisemat– näita seda oma rõivastusega julgelt välja!


Balenciaga. Foto: Vida Press

Jalgpallisallid. Meestel on põhjust rõõmustamiseks – paljude jalkafännide igapäevane kaelasoojendaja on nüüd ametlikult trenditooteks kuulutatud! Enam ei peagi seda kummalise väljanägemisega aksessuaari alles koduukse taga kotist välja otsima – teata oma naisele julgelt, et see on moes.