Nad kaitsevad nahka kahjulike väliskeskkonna mõjude eest
Kanna nahale hommikuti antioksüdantiterikas kreem, et kaitsta seda päikesekiirte ja õhus oleva saastatuse eest. Levinuimateks antioksüdantideks on vitamiinid C ja E, aga ka koostisosad nagu näiteks rohelise tee ekstrakt.

Nad ei unusta kunagi päikesekaitsekreemi
Pärast antioksüdantiderikka päevakreemi pealekandmist oota mõned minutid ning kanna seejärel nahale päikesekaitsekreemi, milles sisaldub SPF 30. Tee seda ka siis, kui sinu jumestustooted päikesekreemi sisaldavad, et anda nahale maksimaalselt parim kaitse.

Nad katavad alati oma kaela, dekoltee ja käed
Ära unusta niisutada ja päikese eest kaitsta ka oma kaela, dekoltee osa ja käeselgasid. Just need piirkonnad on tavaliselt kõige rohkem päikesekahjustustele avatud ja seetõttu kuivad, näidates enim välja vananemisilminguid.

Nad ei ärrita poore
Kui märkad hommikul, et nahale hakkab tekkima üks punetav vistrik, ära pigista ega ärrita seda muul moel – nii ainult süvendad põletikku ja paistetust. Toimi hoopis nii: aseta punetavale piirkonnale minutiks jääkuubik, et seda rahustada. Nüüd kanna sellele probleemsele nahale mõeldud toodet, näiteks salitsüülhapet sisaldavad kreemi.

Nende hommikusöök on värviline
Nahk vajab tervislikuks säraks toitu, milles sisaldub rohkelt vitamiine. Eriti hästi mõjuvad nahale marjad ja rohelised lehed. Söö hommikusöögiks näiteks kaerahelbeputru, millele lisad marju ja pähkleid. Või tee hoopis smuuti, millesse lisad nii puu- kui ka köögivilju. C-vitamiin on eriti hea antioksüdant, mis loob särava jume, seega pea meeles, et tarbiksid just seda vitamiini sisaldavaid ande.

Nad joovad palju vett
Kui sinu keha vaevleb vedelikupuuduses, siis näeb ka nähk välja kuiv ja väsinud. Just vesi on parim viis garanteerimaks ka terve ja särava naha. Joo enne hommikukohvi kindlasti klaas vett ning tee seda ka enne igat toidukorda.

Allikas: RD