Mis sokid? “Kuni öökülmadeni võid kõik oma sokid pesemata jätta – kedagi ei huvita, kas sa neid kannad või mitte.”

Cargo-taskud. “Kaitseväelased teavad, kui tähtis on eluks vajalikku kraami kaasas kanda ja telefon, võtmed ning kõikide pankade kaardid peavad mahtuma ka nende meeste taskutesse, kes kaitseväes parajasti ei viibi... Kõik need asjad mahuvad aga korralike pükste reietaskutesse. Selliseid pükse kantakse näiteks särgi ja vabaaja-pintsakuga. Kui neid pükse kanda koos jalanõudega, mis ulatuvad üle pahkluu, siis on cool look garanteeritud.”

Kus su vihmavari on? “Sügisel sajab ja palju. Kuna paberlehte loevad vähesed, siis pole palju variante, millega enda trendikat soengut ja rätsepariideid katta... Õnneks on vihmavari jälle moes ja näiteks praegu kinos jooksev “Kingsmani” film annab aimu, kuidas seda stiilselt kanda.”

Regular fit ja lohvakad üleriided. “Kui sa ei ole professionaalne baleriin, siis skinny fit ehk hästi liibuvad rõivad võiks igapäevasest garderoobist välja jääda. Osta parem slim ehk kehasse lõikega särk ja tava- ehk regular-lõikelised püksid. Sinna peale sobib lai mantel, mille saab soovi korral vööga kokku tõmmata.”

Bordoopunane ja/või hall.Killer-kombinatsioon igas olukorras. Proovi!”