Kui oktoobris näis, et elu on hoogsalt käima läinud ja Jäär purjetab edulainel, siis novembrituuled toovad kaasa aeglustumise märke. Kired on küll alles, kuid lõõmavad valedes kolletes. Ka takistused teevad kohati meele mõruks.

Suhted. Eraelus on oodata rõõmsamaid päevi. Eriti kehtib see siis, kui sulle meeldib kodus koos lähedastega kvaliteetaega veeta. See on hea kuu nooremale ja/või vanemale põlvkonnale keskendumiseks.

Töö ja raha. Kokkulepetele eelneb palju arutelusid ja läbirääkimisi. Valmistud põhjalikult, teed korralikku eeltööd ja annad oma parima, ent ometi kipuvad diilid sumbuma, jõudmata kasulike tulemusteni.

Ilu ja tervis. Ilumuusad soosivad sind sajaga! Näed hea välja ning panustad, et kaunis kaunimaks muuta. Kuu keskmisel dekaadil pead aga olema väga ettevaatlik, sest sul on oht sattuda trauma- või konfliktiohtlikku olukorda.

❤ 4, 12, 27 👍 6, 10, 17 👎 2, 9, 23

Sõnn

Paljud Sõnnid tunnevad soovi keskenduda sellele, mis on nende jaoks kõige olulisem. Olgu selleks siis töö või eraelu, kuigi viimane on praegu tõenäolisem variant, eriti juhul, kui tööd on aasta jooksul juba omajagu tehtud.

Suhted. Lähenev talv süütab hingedes lõkked. Tähtsad on põksuvad südamed ja jagatud elud. Kuu on soodne heade suhete sõnadesse ja tegudesse panekuks, kihlumiseks ja abiellumiseks. Eraelulistel kokkulepetel on õnnepitser.

Töö ja raha. Usin elukorraldaja ei jäta midagi lohakile, kuid päris täit tähelepanu ta tööküsimustele pühendada ei raatsi. Kõige edukam oled meelelahutusega seotud teemadel, kunsti- ja iluäris ning naistega asju ajades. Ära siiski kedagi liigselt usalda.

Ilu ja tervis. Näed suurepärane välja ning pühendad ilule meeleldi omajagu aega ja raha. Vahel ehk liigagi palju, kuid leiad, et keset pilkast pimedust ja hingedeaega pakuvad luksuslikud hoolitsused vajalikku emotsionaalset turgutust.

❤ 4, 13, 25 👍 2, 19, 27 👎 3, 10, 22

Kaksikud

Algamas on keeruliste mõjutustega kuu. Pidevalt on midagi toimumas. Kaksikud ei saa olla hetkegi kindlad, kas see, mis teoksil, on neile kasulik või mitte. Võimalusel leia hetk aja mahavõtmiseks ja puhkamiseks.

Suhted. Veedad palju aega tööl ja see vajutab pitseri ka armuelule. Kui oled seni olnud üksildane, võid tööl kohtuda teise sarnase hingega. Kui aga kodus ootab partner, on lood keerulisemad – tööl võib sõlmuda uus armusuhe, mis tunded ja elukorralduse sassi lööb.

Töö ja raha. Tööl on alailma kiire – teha on palju ning asjad hakkavad õnnestuma alles kuu teisel poolel. Seevastu kasutegur on muljetavaldav, sest korraga juhtub palju head. Raha hakkab liikuma sinu poole, kokkulepped toimivad ning ettevõtmised õnnestuvad.

Ilu ja tervis. Kuu esimesel poolel on sinu energiatase madal ja haigused võivad kergesti külge hakata. Madal on ka valulävi ning emotsionaalsed kriipimised süvendavad seda veelgi. Kuu teine pool kujuneb meeldivamaks.

❤ 7, 10, 22 👍 3, 17, 26 👎 3, 12, 30