Kuidas see kõik võimalik oli? Jackson jättis menüüst kõrvale saiakesed, energiajoogid, maiustused, kiirtoidu ja õlle ning asendas selle söögiga, milles on vähe süsivesikuid ja rohkelt proteiini. Samuti hakkas ta kuus korda päevas sööma, ent toiduportsjonid olid väiksemad ja toitainerikkad. Lisaks käis ta viis korda nädalas jõusaalis.

Jacksoni sõnul arvavad paljud 45-aastased ja vanemad mehed, et nende vanuses on hilja alustada ja pole mõtet jõusaali minna. Peamisteks põhjusteks tuuakse vähest võhma ja halba füüsilist vormi. Mees lisab, et tema peamine eesmärk oli kaotada üleliigne kaal ja saavutada hea füüsiline vorm.

Jackson lisab, et hea füüsiline vorm pole aga kõik, mis ta sai. Ta on enda sõnul vaimselt täiesti teine inimene ja tunneb, et ta on erksam, suudab paremini keskenduda ning magab varasemaga võrreldes oluliselt paremini. Lisaks läheb tal tööl hästi ja varem häirinud mured ei morjenda teda enam nii palju.

Ben Jackson soovib olla eeskujuks teisele enda vanuses meestele, kes tunnevad, et neid vaevab keskeakriis – vanus on vaid number ja kindlasti ei ole 45-aastaselt hilja alustada.