Detsember toob paljudele Jääradele meeldiva kokkuvõtte aasta jooksul tehtust. Kuna palju on korda saadetud, kujuneb kuu positiivseks. Häid tulemusi enesearengu, töö ja eraelu vallas pakub pikem välisreis.

Suhted. Sul on, mille üle uhke olla. Oled tulnud läbi tormidest, suutes hoida oma kaaslast ja säilitada rikkumata tunded. Mõistlik on mitte keskenduda minevikule, vaid sellele, et siin ja praegu on koos hea olla.

Töö ja raha. Sinu töö on saanud uue hingamise. Oled eriti edukas, kui tegutsed ettevõtluses, kuid leiad ka palgatöös viise, kuidas end maksimaalselt rakendada ja esitleda. Aasta viimasel nädalal ole kulutamisega tagasihoidlik!

Ilu ja tervis. Viimaste kuude pingutused on ehk jätnud su tervisele jälje. Suhtu sellesse rahulikult. Luba endal puhata ning elamisest-olemisest rõõmu tunda. Väldi isehakanud psühholooge ja nõidu – oled neist märksa targem.

❤ 7, 10, 27 👍 4, 13, 31 👎 1, 6, 20

Sõnn

Sõnnid praegu ülemäärase rahuloluga ei hiilga. Viimane kvartal on olnud muutlik, mis tähendab, et lahtisi otsi ja selgeks rääkimata teemasid jagub detsembrisse enam kui küll. Kui suudad erimeelsuste korral säilitada empaatiavõime, sujuvad asjad paremini.

Suhted. Mitmed Sõnnid tegelevad suhete lahtiharutamisega. Kes harutab lahti probleemid, kes jätab senise kaaslase... Mõlemal juhul võib olla vajalik tüütute dokumentidega tegelemine. PS! Vaatevälja on tekkinud ka uus kallimakandidaat.

Töö ja raha. Eraeluga on nii palju tegemist, et tööks ei jäägi justkui aega. Kui oled ettevõtja, annab see märku sissetulekus, kui aga käid palgatööl, püüad hoolikalt varjata vajakajäämisi. Töösse süvenemine leevendab ka isiklikke teemasid.

Ilu ja tervis. Kui hinges on segadus, võib see suurendada huvi esoteerilise maailma vastu. Kas poleks tore, kui keegi teaks lihtsaid lahendusi? Kahjuks on need lihtsad vaid “gurude” rahateenimise seisukohalt – sinul tuleb enda tervendamiseks traditsioonilisemaid meetmeid kasutada.

❤ 2, 18, 24 👍 1, 11, 28 👎 4, 16, 22

Kaksikud

Aasta viimane kuu kujuneb intensiivseks: kõike ja kõiki on su elus rohkem kui tavaliselt. Ehkki keha ja meel õhtuks väsivad, pakub selline tempo sulle rahuldust.

Suhted. Tegutsed meeleldi koos abikaasa, armsama või sõpradega, tundes rõõmu elutervest sünergiast. Kui oled vallaline, võib alanud tutvus viia abieluni. Ent ka probleemid on vahel siduvad – kehv suhe paneb kohtust lahendust otsima.

Töö ja raha. Oled kiire ja asjalik igas valdkonnas. Erilist edu on oodata meedias, infotööstuses ning teaduse ja õpetamise alal. Teha on palju! Ehkki sa oled motiveeritud ja korralikult tasustatud, pole sul aega raha kulutada. Isegi kinkide ostmise püüad teistele delegeerida.

Ilu ja tervis. Energiat on palju: mõte jookseb, jutt samuti. Silmad säravad ning kogu su olek on stiilne ja hoogne. Tervisemure, mille all sügisel kannatasid, taandub justkui iseenesest. Ka selg muutub üha sirgemaks.

❤ 4, 12, 29 👍 1, 16, 25 👎 3, 19, 27