2. Niisuta, niisuta, niisuta. Kui pead pesed, kasuta alati niisutavat palsamit ja/või juuksemaski. Sinu juustele meeldib ka juustesse jäetav toitev palsam – kuna juuksed on töötluse tulemusel poorsemaks muutunud, “täidavad” niisutavad tooted nüüd juuksekarva proteiinide ja niisutusega. Tulemuseks tugevamad ja säravamad juuksed.

3. Broneeri aeg juuksuri juurde. Katkised juukseotsad tuleb kindlasti ära lõigata ja võib-olla on aeg üldse üheks lühemaks ja liikuvamaks soenguks? Sul on kaotada vaid kahjustatud juuksed...

4. Juukseõli on juuste parim sõber. Juukseõli võid kasutada kas enne või pärast juuste pesemist, kuid selle toimimispõhimõte on selge - see niisutab ja toidab juuksekarva. Proovi erinevaid, kuni leiad selle, mis sinu juustele kõige paremini sobib.

5. Väldi juuste kuumtöötlust. Juuksesirgendajate või lokitangide kasutamine äsja bloneeritud juustel annab sama efekti, kui minna päevitama nahaga, millel juba on päikesepõletus… Ehk sa kahjustad oma niigi õrnu juukseid veelgi. Parim oleks muidugi lasta juustel õhu käes kuivada, aga kui sa pead siiski mõnda neist vahenditest kasutama, siis palun kasuta ALATI kuumakaitsespreid.

6. Lisa läiget...Nüüd on õige aeg kasutada kõikvõimalikke juustele läiget lisavaid hooldustooteid. Parim oleks, kui saaksid selle juuksurisalongis spetsialisti hoolde usaldada – sellised protseduurid ei aita üksnes värvi kaitsta, vaid pehmendavad juukseid, lisades neile seeläbi läiget, mida neil loomulikult enam ei ole.

7. ... ja sära. Seni, kui oma juuste poputamise (loe: nende särava välimuse taastamisega) tegeled, ei pea sa ju ringi käima tuhmide juustega… Soeta endale üks sära lisav soengutoode ja kasuta seda just siis, kui soovid!

Hea lugeja, kommenteeri, kui tihti sina oma juukseid blondeerid ja kuidas oma õrnade juuste eest hoolt kannad?

Allikas: Byrdie