Nimelt on mitmed kuulsused, kes on tänaseks oma 30ndates, 40ndates ja 50ndates niivõrd paljudel punase vaiba üritustel käinud, et oskavad oma parimad küljed välja tuua nii professionaalse kaamera ees kui ka sotsiaalmeedias. Loe edasi ja saa teada, missugused on seitsme üle 30-aastase kuulsuse saladused, kuidas nad fotodel imelised välja näevad. Tuleb välja, et need poosid on usaldusväärsed ja kavalad ning neid saab lihtsasti kasutada igaüks.

Tee riietus foto staariks
Kate Bosworth näitab üle õla vaatavas poosis ideaalselt, kui ainulaadne ja meeldejääv on poseerida viisil, mis tõmbab tähelepanu sinu riietusele.

Mängi kätega
Kui vaatad Tracee Ellis Rossi fotosid, märkad, et tal on kas alati midagi käes (näiteks käekott) või on tema käed puusadel. See on suurepärane viis garanteerimaks, et fotolt õhkuks enesekindlust ja seda, et tunned end mugavalt.

Pööra tähelepanu rühile
Nicole Kidman on pikk, täpsemalt 180 cm. Fotodel tundub ta aga alati veelgi sihvakam, kuna tema selg on veatult sirge ning õlad taha lükatud.

Vaata kaamerast eemale
Ilusa foto saamiseks ei pea sa alati otse kaamerasse vaatama. Kate Middleton on tõeline professionaal tõestamaks, et kaamerast veidi mööda vaatamine tekitab sooja ja loomuliku mulje.

Näita enesekindlust
See on peaaegu võimatu, et näed absoluutselt iga kord, kui kaamera on sinu poole suunatud, välja enesekindel. Seda eriti, kui sinu nimi ei ole Jennifer Lopez. Võta temast aga eeskuju ning vähemalt mõtle enesekindlaid ja motiveerivaid mõtteid. See töötab.

Leia oma parim külg
Kõige levinum soovitus on, et peaksid fotodel oma pea veidi allapoole ja ühele küljele kallutama, et sihvakam ja saledam tunduda. See on ka näitlejanna Gal Gadoti kõige armastatum poos. Sellegipoolest peaksid aga tähelepanelikult endast tehtud fotosid uurima, et mõista, missugune on just sinu näokuju jaoks parim poos.

Pane üks jalg teisest ette
Sa oled tõenäoliselt märganud, et paljudel staaridel on fotodel tihti üks jalg teisest eespool. Seda loomulikku, kuid efektset poosi jumaldab ka Kirsten Dunst. See võib küll seistes veidi kohmakas tunduda, kuid garanteerime, et fotodel näeb see välja enesekindel ja kaunis.

Kõik fotod: Scanpix

Allikas: Who What Wear