Veebruar kujuneb väga suhtlusrohkeks ja üllatusi täis kuuks. Ühel või teisel viisil on Veevalajate jaoks kuu märksõnaks intellektuaalsed rõõmud – teater, vestlused ja ilusad üritused annavad suurepärase emotsionaalse laengu ning innustavad aina enam saavutama.

Suhted. Oodata on kohtumisi väga erinevate inimestega sinu elu eri etappidest ja kihtidest. Need valmistavad sulle palju rõõmu, sest saad kõigile endast jutustada ning ka nende eludesse sisse piiluda. Igal sammul mõistad, et oled asendamatu.

Töö ja raha. Kuu kaks esimest dekaadi kipuvad tühja-tähja askeldamise saatel käest libisema, nii et mõnel hetkel ei saa sa aru, kuidas asjad üldse ei liigu, kui sa ometi kogu aeg usinalt tegutsed. Pärast 18. kuupäeva jõuad aga edukalt töörajale ning suudad väga palju.

Ilu ja tervis. Kui tunned, et su immuunsüsteem pole päris korras ja ebamäärased probleemid kimbutavad, luba enesele kvaliteetset und ning tee seejärel korda oma lähim ümbrus. Otsekui nõiaväel kaovad kõik teadmata kust tulnud probleemid.

❤ 3, 14, 20 👍 1–2, 15, 22 👎 6, 17, 25

Jäär

Jääral on palju energiat ning ta rakendab seda meeleldi maailma ja ühiskonna parandamiseks. Edasi on kaks võimalust – ta pälvib kaasa­­elamise ja lugupidamise või hukkamõistu. Kumb stsenaarium rakendub, sõltub õnnest ja isiklikest diplomaadioskustest.

Suhted. Oled küllalt impulsiivne ning see avaldub sinu eraelus kaht moodi. Sa satud kergesti konfliktide ja tülide keskmesse, ent seesama impulsiivsus võib avalduda ka imeväärselt mõnusa seksuaalse laenguna, mis toob nii sulle kui ka partnerile palju naudinguid.

Töö ja raha. Oled seda edukam, mida enam on su töö seotud piiritaguste asjade ning välismaalastega suhtlemisega. Kui töö on eestikeelne ja ühtki lähetust silmapiiril pole, suurenda eduskoori keelekursusega.

Ilu ja tervis. Peeglisse vaadates on ilmselge, et sa eelistad soengut ja meiki, mis palju aega ei röövi. Tee aga hoopis oma eelistustele vastupidi ning kuluta veidi aega meditatsioonile või lihtsalt järelemõtlemisele. Tulemused võivad olla põnevad.

❤ 2, 13–14, 22 👍 1, 15, 27 👎 6, 11, 23

Sõnn

Algav kuu toob kaasa kauneid elamusi ja võimalusi kultuurseks ajaveetmiseks koos meeldivate inimestega. Mida enam saad pühendada aega tegelemaks sellega, mis sinu hinge rõõmust laulma paneb, seda parem.

Suhted. Kuu esimesel dekaadil suhetes uuele tasemele liikudes küsi eneselt tõsiselt, kas huvitud oma kaaslasest või temaga seonduvast. Teisel juhul varu veidi aega järelemõtlemiseks. Ülejäänud osal kuust tunnustad inimesi eelkõige nende ilmavaate ja olemuse eest, mis on suhetele märksa tervislikum.

Töö ja raha. Alustad kuud kindla veendumusega, et pead oma majanduslikku seisu parandama. Ent juba kuu keskpaigas tunnistad, et tegelikult oled sa väärt eelkõige seda, mis sind rõõmustab. Kui tööl armutut rabamist vaja pole, panustad meeleldi ka vabatahtlikuna.

Ilu ja tervis. Sinu hoiakus on midagi, mis paneb kaasinimesi sulle järele vaatama ning teeb võimatuks sinu unustamise või eiramise. Leiad kuu teisel poolel hõlpsasti viise, et oma isikupära veelgi rõhutada.

❤ 4, 10, 22 👍 7, 19, 21 👎 8, 12–13, 26