Merle Palmiste tunnistab, et ta on nii kade ja egoistlik, et teistele ta oma vintage rõivaid selga ei anna, aga ise käib meeleldi. "Mul on hea meel, et nad saavad niiöelda teise elu." Lemmikuid esemeid on naisel päris palju ning ühtegi teistest erilisemat ta välja ei too.

Palmiste sõnul Eestis küll on vintage-poode, aga suurem valik on tema jaoks välismaal: "Tänapäeval on hea, et saad internetist tellida. Seal on alati seikluslik element, et küll on kirjeldused, aga seda, kuidas ta sulle selga istub, ei tea," tõdeb näitlejanna, et paki ootamisel on alati suur elevus. Siiamaani on läinud kehvemini vaid ühe asjaga, mis tuleb ümber teha.

Merle Palmiste

"Kui mõned ajad tagasi öeldi, et moes on see ja see ning kui sa seda ja seda ei kanna, siis sa ei ole moekas, siis tänapäeval võib kõike kanda. Mis minule isiklikult "Litside" juures meeldis, oli iseenda eest hoolitsemine ja mulle tundub, et need riided tegid naisi ilusamateks," toob Palmiste välja, mida võiks sarja ajastust võtta tänapäeval eeskujuks. Sellist asja näitlejanna sõnul ei ole, mida praegu naised kanda ei tohiks. Kui tollal oli riietumises palju reegleid, näiteks käekott ja kingad pidid olema ühte värvi, siis tänapäeval ei saa öelda, et mõni asi oleks labane. "See oleneb, kuidas keegi ta välja kannab ja kuhu läheb," selgitab Palmiste, et see on individuaalne.

Alati sätitud välimusega Palmiste on jätnud mulje, nagu ta oleks laitmatu diiva. Kas ka tema on vahel riietuses eksinud? Näitlejanna tunnistab, et prooviperioodidel tööle tormates pole riietus absoluutselt tähtis. "Tegin aastaid tagasi Viljandis ühte tööd, kus mul oli eksvangi roll, kes käis kogu aeg dressides. Siis käisin ise ka dressidega. Ühel hetkel hakkasin mõtlema, et Viljandi inimesed võivad mõelda, mida glamuurset Merle Palmistet, kus on punased huuled ja kontsad! Sahistab meil siin dressides ringi! See oleneb hästi perioodist jah," tunnistas naine. Vabal ajal dressid tema esimene valik siiski ei ole.