Olen koolitusel tuhandetelt naistelt küsinud, kes on nende elus kõige tähtsam. Enamik vastab, et “lapsed”, ja vähesed, et “mees”. “Mina!” ütlevad pigem need, kes on läbi tulnud suurtest raskustest, näiteks lahu­tusest.

Pole midagi seksikamat kui enesekindel naine – see ei eruta vaid partnerit, vaid ka sind ennast. Kui sa ennast ei armasta, on teisel samuti raske seda teha. Kui ise muretsed tselluliidi või rasedusega tekkinud venitusarmide pärast, juhid ka teise tähelepanu sellele. Kui tõesti on asju, mis lõputult ebakindlaks muudavad, siis tänapäeval saab peaaegu kõike korrigeerida, näiteks paigaldatakse sünnitanud naistele vaagnapõhjavõrke.

Kui sa ise tead, et oled ük­s­ainus ja eriline, siis sinu sees olev enesekindlus kiirgab välja!

Seksist saadava naudingu aluseks on kindlasti see, et naine ise tunneb oma keha, on sellega nii tuttav, et teab, kust ja kuidas talle meeldib olla puudutatud, ning oskab kaaslast õrnalt juhendada. Meestele meeldib naisi kõrgustesse viia! Aga nad ei ole mõtetelugejad – nad ei tea, et sulle meeldiks aeglasemalt või kuidagi teisiti, kui sa midagi ei ütle.

Et naine jõuaks sisemiste orgasmideni, peab ta õppima ennast puudutama. Kuidas seda teha? Oled üksi kodus, mõnuled vannis, koorid ja hellitad oma keha. Süütad magamistoas küünlad, libistad meeli­erutava muusika saatel kookos­õli üle kehakumeruste, teed endale rinnamassaaži (nibusid kunagi esimesena kruttida ei tohi!), paitad oma keha... Reie siseküljed on ääretult tundlikud, põlveõndlast on võimalik orgasm saada; seal on sugu­elundite projektsioon. Orgasmi võib saada muide ka kõrvadest ja juustepiirilt, rindadest rääkimata – aga vaid siis, kui oled keha üles äratanud. Tupe tundlikkus on paljudel naistel kähkukatega hõõrdumise tõttu vähenenud rohkem kui poole võrra ja vaid klitoriaalsete orgasmide kogemisel võib naisel ühel hetkel tekkida seksi suhtes vastumeelsus, sest kogu aeg on üks ja sama. Tegelikult on kõigil naistel võime kogeda imelisi naudinguid, aga selleks peame oskama tulla peast südame­tasandile.

Võtke aega lihtsalt puudutamiseks: tee seda nii, nagu sulle meeldiks, et sind puudutatakse, ja jälgi partnerit, kui ta end ise rahuldab. Julge olla aus oma soovidega ja mängi oma kehaga, julge avastada uut erutavat maailma.