Kalad on sageli tähelepanu keskpunktis ning tunnevad end selles rollis väga hästi. Küsimus pole vaid sünni­päevamelus. Kogu aeg toimub midagi, kus Kaladel õnnestub taas mõttelisse rambivalgusesse sattuda.

Suhted. Oled eneseteadlik ja suhetes rahulikult meelestatud. See annab võimaluse rahulikult vaagida, kes sinu ümber olevatest inimestest on sinu tähelepanu tõepoolest väärt, kes aga eelistaks sinu kui aksessuaariga uhkeldamist ning seeläbi oma ego turgutamist.

Töö ja raha. Tundub, et oled tööasjad sujuma saanud ega pea enam iga pisiasja pärast mitu korda panustama. Hea õhkkond kestab kuu viimase nädalani, mil rohkem tähelepanu nõuavad suhted kolleegide ja/või juhtkonnaga.

Ilu ja tervis. Ilus olemine teeb sulle tõeliselt rõõmu! Seetõttu kulutad meeleldi aega, raha ja tähelepanu sellele, et sinu välimus oleks veelgi lihvitum. Nii oled tõeline seltskondade täht, täiustades ilu ka tarkuse ning meeldiva olemisega.

❤ 1, 16, 22 👍 2, 11, 20 👎 8, 14, 29

Jäär

Küllalt keeruliste mõjutustega kuu, mil Jäärade tunde- ja mõttemaailm külastab nii mäetippe kui ka poriseid tiigikesi. Kui võimalik, tasuks sel kuul teha mõni välisreis, sest kaugemalt näeb paremini ning reisilt saadud energia mõjub hästi.

Suhted. Hea aeg suheteks ja romantikaks. Üksildane Jäär satub heasse seltskonda ning tema sära sütitab seal nii mõnegi südame. Paarisuhtes olles on mõnus leida aega teineteisega koos olemiseks, unistuste täitmiseks ja hinge rikastavaks seksuaaleluks.

Töö ja raha. Kuu algab küllalt keeruliste suhetega tööpostil. Keegi, kes sinu peale juba varem kauna on kandnud, püüab nüüd end sinu arvel kehtestada. Õiglus võidab, kuid kulutatud ajaga jääb tegemata mitu olulist tööd, mis hiljem lisaaega röövivad.

Ilu ja tervis. Kuu algul tunned end mõnevõrra koormatu ja väsinuna. Immuunsüsteem vajab turgutamist ning juhuslik viirus on kerge külge hakkama. Kuu teisel poolel enesetunne paraneb. Hellita end millegagi, mida oled ammu soovinud.