Nipiga kontorikleit! Mammu Couture'i moemaja juht Maria Tammeorg soovitab just seda halli ruudulist pliiatskleiti kontoris asjade ajamiseks ning pärast tööd õhtu nautimiseks. Vunki lisab seelikut kaunistav romantiline pits ja selle all välkuv värviline vooder.
Mammu Couture lisas oma kevadkollektsiooni sportliku elegantsi puudutusega kleidikesed, mis tunduvad tõeliselt mugavad kaaslased nii tööl kui ka kinoskäigul. Moelaval püüdsid tähelepanu ka Downi sündroomiga modellid, kes näitasid, et nemadki armastavad ägedalt riides käia.
Romantika üledoos! Mammu Couture on naiselikkuse ülistamises tõeline tegija ning see läbipaistva seelikuosaga kollane kleit tõestab seda ideaalselt. See kleit on kindel <em>jackpot</em> punasel vaibal ja pidulikel üritustel – on ju ees järjekordne pulmahooaeg!

Triinu Pungits:

Tallinn Fashion Week, River Island ja Triinu Pungits

River Island:

River Islandi<em> show</em> näitas, et ka lopsakad kaunitarid peaksid end värvidega ehtima. Pikkust lisab vahva mustriga kimono, millesse end suveõhtutel mässida.

Sall ei käi ainult kaela! River Island teab, et ka muu maailma moelavadel on trendiks saanud salle kanda ükskõik kus mujal kui kaelas. Sel hooajal tasub soetada endale üks äge ülikond ning sobitada kokku erinevaid mustreid. Ruut ja triip näevad koos ju väga head välja! Ja miks mitte see kõik vööga kokku tõmmata?

Diana Arno:

Beatrice:

Beatrice lasi end inspireerida kulgemisest, liikumisest ja Siiditeest. Erinevalt teistest on tema kollektsioon sügisene ning ka laval nähtud värvid ja kangad tõestasid seda. Suur hitt on sel aastal erineva tõlgenduse saanud uhked kimonod.
Beatrice'i <em>show</em>'s nähtud sarid, kleidid ja kimonod näitavad, et nendega ehtides sel aastal ei eksi. Päikeseloojangu oranž hoiab soojas nii jahedatel suveõhtutel kui ka esimeste sügiseste vihmahoogude ajal.

Monton:

Tõeline hea tuju pomm! Kevad on käes ja seda teavad kõige paremini Montoni disainerid! Kui ei soovi end pealaest jalatallani värvidesse ehtida, siis selline värviküllane pintsak annab meeleolu kõige paremini edasi – teeb tuju heaks nii endal kui ka neil, kes meie ümber.

Diana Denissova:

Kunst on moes! Diana Denissova kollektsioonis on kantud kangale eredad ja päikeselised Vladimir Batšu maalid. Moelooja teab, et just nüüd on parim aeg kanda kunsti rõivastel – seda tõestavad ka maailmakuulsad moemajad. Imekaunis Tallinna vaade on just see, mida kodumaa fänn omale ihkab. Värvikirev pilt aga tahab juurde lihtsamat lõiget.
See põnevate varrukatega Diana Denissova suvine kleit üllatab ilusa rohelise ja ägedate taskutega, mida kaunistamas maalikunst. „Ühevärvilised kleidid on efektsetele riietusmaalidele omamoodi raamiks,” ütleb moelooja.
Puhas valge. Diana Denissova kollektsioonis ei tõusnud esile ainult kunst, värske tuuleiilina mõjus lumivalge kleit, mis võlub põneva lõikega ja plisseeritud seelikuosaga. Sellega lendle töölt teatrisse või hilisõhtusele romantilisele kontserdile – mänguruumi on küllaga!

Amanjeda Sport Couture:

Amanjeda Sport Couture tuli välja sportliku tippmoega. Mõte mugavast naiseliku sini-valge tikandiga kleidist paneb kõrvad liikuma Eesti lipuvärvide austajal ja mugavuse fännidel. Kanna kas kõrge kontsa või moeka valge tennisega.

Tallinn Design House:

Tallinn Design House tõi moelavale kõik, mis nende majas müügil ja saadaval – seega, kui midagi hakkas silma, tasub seda sinna otsima minna. Näiteks on see valge kleidike kindlasti minimalistlikkuse, ruudu ja puhta valge austaja tõeline lemmik.

Tallinn Fashion Week, Tallinn Design House ja Amanjeda Sport Couture

Ketlin Bachmann:

Embassy of Fashioni moemaja pani tugeva punkti teisele moepäevale. Moelooja Ketlin Bachmanni sportlikke mugavaid pükstükke ning põneva lõike ja mustriga jakikesi kannaks pikalt mõtlemata!
Aldo Järvsoo:

Moelooja Aldo Järvsoo näitas Embassy of Fashioni <em>show</em> ajal kauneid pruutkleite. Disainer näitas, et naine ei pea abieluranda sõudma ainult romantilises torti meenutavas üle võlli keeratud pitskleidis, vaid moemaailm sammub juba ammu uudsete ja põnevate lahenduste rütmis. Siin imeline näide trendikast pruudist, kes astub altari ette pükstes.

Riina Põldroos:

Riina Põldroosi kollektsioon paneb tahtma end tunda jumalannana. See õrnroosa minikleit on tõeline romantiliste suveõhtute täht.
Riina Põldroosi veinipunane jumalanna on ideaalne kaaslane nii suvises pulmas kui ka punasel vaibal või pidulikul galal. Lendlev ja õrn kangas ei paljasta liiga palju ning näitab vaid kõndimisel kaunist jalga.
Sametist dresside komplekt sai Riina Põldroosi <em>show</em>'l uue ja glamuurse tõlgenduse. Unusta tavaline kapuutsiga <em>hoodie</em>, vaid vaata uuel hooajal põnevate lõigete ja kanga loomingulise käsitluse poole.

Ketlin Bachmann:

Ketlin Bachmanni pidulik kleit oma tuntud headuses. Moekas pikkus lubab daamil kergelt liikuda ning lendlev kangas lisab õhulisust, kergust ja naiselikkust. Tähekesed aga annavad lisadoosi trendikust.