Algab väga hea ja tegutsemisrohke kuu, mis toob Jääradele palju põnevaid väljakutseid ja võimalusi veeta õnnelikult aega toredate inimeste keskel. Jäära pea on lahti uutele ideedele ja mõtetele ning loovus märgib iga tema ettevõtmist.

Suhted. Suurepärane aeg nii tutvumiseks ja armumiseks kui ka õnnelikuks pereeluks. Eriti hästi õnnestub lahtiste otste sõlmimine – kui on olnud arusaamatusi, sujuvad need nüüd vastastikuseks mõistmiseks. Lapsevanemate õnneaeg!

Töö ja raha. Mida loomingulisem on sinu tööala, seda edukam oled. Kuu esimesel dekaadil võivad saada takistuseks kolleegidevahelised vastuolud, kuid juba kuu keskpaigaks suudad need lahendada. Meeldiva üllatusena tunned, et viimane konflikt on löönud õhu palju selgemaks.

Ilu ja tervis. Oled väga jõuline ja ilus ning seda pannakse tähele. Sinu energiatase on praegu väga kõrge – liigud ja särad, otsekui saaksid ilmaruumist uut elujõudu. Tervisemure, mis viimasel ajal on kimbutanud, võib iseenesest haihtuda.

❤ 4–5, 11, 22 👍 8, 20, 23–24 👎 1, 16, 30

Sõnn

Sõnnide jaoks on tegu veidi vaiksema ja üksildasema, kuid siiski omal kombel väga meeldiva ja sügavat mõtteainet andva kuuga. Kui kuu algul võib tunda, et info ja lahendused on kusagil bloki taga, siis kuu arenedes hakkab kõik üha paremini sujuma.

Suhted. Just nüüd on väga hea aeg pühenduda rohkem oma lähedastele. Suhteseisud praegu muutuma ei kibele. Kui oled suhtes, veedad kaasaga meeldivalt aega, lapsevanemana pühendud meeleldi järeltulijaile. Hea aeg ka sõprade-mõttekaaslastega filosofeerimiseks.

Töö ja raha. Tegemist on palju. Sul on palju häid ideid ja enese arvates oled teostusegi hoolikalt läbi mõelnud. Ometi on miski nagu ees ja head algatused ei jõua mõttest kaugemale. Õnneks on siiski tegu vaid ajutise seisakuga ning juba kuu lõpul hakkab olukord muutuma.

Ilu ja tervis. Kevadise päikese kiired äratavad sinus vahepeal uinunud õnnetunde. See annab helgi silmadesse, paneb juuksed paremini hoidma ning innustab sind rohkem jalutama ja tantsima. Tunned, kuidas keha samm-sammult headele aegadele vastu sirutub.

❤ 10, 25, 30 👍 13, 20, 27 👎 4, 9, 22