Pilvede vahel liueldes, ei hirmuta neid ei kõrgus ega teadmatus. Lennates enesekindlalt oma sihtpunkti suunas ei pea nad erinevalt inimestest iial muretsema komistuskivide pärast. „Just seepärast lõimegi koostöös Taneliga täpselt sellise ehtekollektsiooni, mis tiivustaks ja julgustaks naisi tegema asju, mida nad ka päriselt teha tahavad, võtma vastu põnevaid pakkumisi ning vallutama uusi kõrgusi. Riskima, kartmata kukkuda juba enne õhku tõusmist,” ütleb Diana. „Ma usun, et me kõik vajame aeg-ajalt tiibu, mis meid unistuste poole viiks või lihtsalt uusi sulgi, et murdunud tiivad taas lennuvõimeliseks muudaks. Sest maailmas pole asju, mida üks naine teha ei suudaks! Ja kes teaks õhulossidest rohkem, kui eestlannade lemmik juveelidisainer Tanel Veenre?”

Diana Arno ja Tanel Veenre ehtekollektsioon

„Koostöö soovidega pöördutakse minu poole umbes paar korda kuus,” tunnistab Tanel Veenre. „Palutakse, et tee meile mingi seeria või toode, kuid siiani olen sellistele koostööprojektidele ära öelnud. DIANA ARNO moebrändiga tehtud koostöö on ka minu puhul täiesti esimene.”

Diana Arno ja Tanel Veenre ehtekollektsioon

Kõik ehted on valmistatud hõbedast ja kaetud õrna roodiumi kihiga. See tähendab, et need ei oksüdeeru ega muuda ajaga värvi. Valikus on ripats ketiga, nööpkõrvarõngad ja poolvääriskividega eksemplarid. Aga ka Tanel Veenre loomingule iseloomulikud kõrvamarjad ehk sulgkergest puidust earberries, mis kaetud erilise kosmilise tolmuga, andes marjadele omapärase läike ja pannes need valgust peegeldama. Vaatamata oma suurusele, tunduvad need kõrvas ülikerged, et saaksid oma lemmikuid kanda terve päeva või õhtu jooksul.

Diana Arno ja Tanel Veenre ehtekollektsioon

DIANA ARNO X TANEL VEENRE ühiskollektsiooniga „Winged” saad lähemalt tutvust teha DIANA ARNO showroom’is (Rotermanni 14) ja e-poes, aga ka Solarises asuvas LEVI disainipoes.

Diana Arno ja Tanel Veenre ehtekollektsioon