„Oli fantastiline näha, et nii paljud „Conscious Exclusive“ kollektsiooni esemed on leidnud tee inspireerivate inimeste selga. Oleme uhked, et kollektsioon on jätkuvalt teerajajaks – näiteks ECONYL®ist valmistatud lillemustriga žakaarkangast rõivad ja pitskleidid rõhutavad hästi „Conscious Exclusive“ kollektsiooni imeilusat käsitööd ja jõulist naiselikkust ning näitavad jätkusuutlikkuse ja moe tõelist kooskõla,“ ütles Ann-Sofie Johansson.

"Conscious Exclusive" on iga-aastane erilistest esemetest koosnev kollektsioon, mis toob esile ja tunnustab kestliku moe huvitavaid lahendusi ning keskendub arengule ja uuendustele. Sel aastal esitleb H&M esimest korda taaskasutushõbedat ja ECONYL®i, mis pärineb 100 protsenti kalavõrkude ja muude nailonjäätmete regenereeritud nailonkiududest.

"Mulle väga meeldib, et kaunite jätkusuutlike rõivaste loomisega paralleelselt on tõstetud teadlikkust selle kohta, mida me kõik saame teha planeedi parema kaitsmise nimel,“ ütles Christy Turlington Burns.

Kampaania algust tähistatakse täna ka Tallinnas. Kell 16.00 oodatakse külalisi Tallinn Music Week’i raames linnalavale, mis leiab aset H&Mi Tallinna showroom’is aadressil Roseni 8.

Linnalaval esinevad:

16:00 I Wear* Experiment (EE)
16:45 Meriheini Luoto (FI)
17:30 Frankie Animal (EE)