2018. aasta kollektsioon on kauni käsitöö ja jõulise naiselikkuse üdini kaasaegne väljendus, mis ühendab omavahel uudsed materjalid ja Rootsi kunstnike Karin ja Carl Larssoni loovast kodust inspireeritud disaini. Kollektsioonist leiab kauneid rõivaid, kingi ja lisandeid, mis mängivad tugevuse ja pehmuse tasakaaluga. Viimaseid kandsid esinemiskomplektidena ka bändide Frankie Animal ja I Wear* Experiment solistid Marie Vaigla ja Johanna Eenma. Varasemalt on kollektsiooni kleite nähtud glamuursel EFTA galal moeblogija ja disainer Helene Vetiku ning saatejuht Piret Järvis-Milderi seljas.

H&M Conscious Exclusive kollektsiooni esitlus

Tallinna showroom’i esitlust ja linnalava kontserti saabusid teiste seas nautima moeblogijad Aljona Eesmaa, Lucine Ayanian, Kätriin Kübar, Mari-Liis Suvi, Kristjaana Meri, Getri Mitt, Meryl Mägi ja Merilin Taimre. Lisaks neile väisasid üritust moeguru Ženja Fokin, ajakirja Mood peatoimetaja Silvia Pärmann, tuntud stilistid Merit Boeijkens, Svetlana Agureeva ja Külli Piibar, moefotograaf Laura Nestor, meigikunstnikud Gerda Miller ja Ellen Walge, moemuusad ja -loojad Jana Hallas, Beatrice jt.

H&M Conscious Exclusive kollektsiooni esitlus

Ürituse meeleolu aitasid luua kodumaise peenjoogivabriku Nudist värsked joogid, catering-firma 4 Sisters Kitchen ja pagariäri Bekker maitsvad rootsipärased ampsud.

2018. aasta kollektsioon jõuab Tallinna Postimaja kauplusesse ja e-poodi müügile 19. aprillil.