Näituse peakuraator Andrew Bolton ütles New York Times’ile, et kuigi näitus võib olla vastuoluline parempoolsetele, konservatiivsetele ja liberaalsetele katoliiklastele, siis näituse mõte on heita pilk sellele, kuidas katoliiklus on mõjutanud ja inspireerinud kunstnike ning disainereid. Kindlasti pole näitusel mingit muud salakavalat eesmärki.

Pole täpselt teada, mida staarid sellel aastal kannavad, aga eeldada võib kõiksuguseid toone ja religioosseid sümboleid. Kuna ürituse korraldajateks on Rihanna, Amal Clooney ja Donatella Versace, siis juba seetõttu võib sellest oodata midagi vinget.
Donatella Versace

Mis puutub teemakohasesse riietusse, siis selles osas on Rihanna meister. Eelmisel aastal kandis ta punasel vaibal Rei Kawakubo disainitud avangardilikku kleiti, mida võis näha ka moešõul “Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between”. Enne seda kandis Rihanna aga silmapaistvat kollast pikka kleiti 2015. aastal toimunud moešõul, mis kandis nime “China Through The Looking Glass”. Kleidi disainis Hiina moekunstnik Guo Pei.

Rihanna

Olenemata sellest, et Rihanna on punastel vaipadel säranud ilu ja märkimisväärsete kleitidega, siis seekord on Rihanna esimest korda üks ürituse korraldajatest. Ka Amal Clooney jaoks on see esimene kord olla korraldusmeeskonnas. Eelmisel aastal olid ürituse korraldajateks Katy Perry ja Pharrell Williams.

Kuigi täielik nimekiri üritusel osalevatest staaridest pole veel kinnitatud, siis võid kindel olla, et kohal on tähed nagu Sarah Jessica Parker, Madonna, Katy Perry, Kim Kardashian West, Kendall Jenner, Gigi ja Bella Hadid ja loodetavasti ka Beyoncé.

Üritus leiab aset 7. mail Metropolitani kunstimuuseumis New York Citys.

Allikas: harpersbazaar.com