Ta on pärit Los Angelesest, perekonnast, kus on valge isa ja mustanahaline ema, kelle esivanemad toodi Ameerikasse orjadena. Meghan on korra juba abielus olnud ja saavutanud üleilmse tuntuse näitleja ja blogijana. Ta on väga lähedane oma emaga, armastab reisida, käia trennis ja miksida kõrgmoebrände kiirmoega. Meghan tundub tänapäevase naise musterkujuna – iseseisev ja ambitsioonikas. Lisaks tedretähnidele, miljoni dollari naeratusele ja sõstrasilmadele on tal ka ärivaistu ning julgust, et oma varasemaid eksimusi tunnistada ja neist õppida. Kui just mitte “täiuslik” printsess, siis korralik eeskuju kindlasti.

Loomulikult pole ta esimene tavakodanik, kel on tulnud hakata elama hoopis printsessi­elu. Mõelgem kas või Kate Middletonile, Rootsi kuningannale Silviale või Norra kroonprintsi Haakoni abikaasale Mette-Maritile. Lugu, kus tavalisest tüdrukust saab printsi väljavalitu, on ka mitmete Hollywoodi filmide lemmik- stsenaariumiks. Muide, Harry ja Meghan said tuttavaks pimekohtingul! Kõlab rohkem nagu film kui reaalsus.

Kuigi printsessi tiitel kõlab udupeenelt, otsustasime välja uurida, mida see endaga tegelikult kaasa toob. Peale võimaluste seab see ka omad reeglid. Näiteks on Meghan nüüdseks sulgenud oma Instagrami konto ja populaarse elustiili- blogi The Tig. Samuti on ta teatanud, et loobub näitlemisest. Nimelt pole printsessidel kombeks tööl käia, pigem soositakse näiteks heategevusele pühendumist.

Ent see pole mingi reegel – näiteks Rootsi prints Carl Philip on osanik ja disainer edukas sisekujundusfirmas Bernadotte & Kylberg, mis tutvustas äsja oma esimest päikeseprillide kollektsiooni. Kuigi ma pole kunagi olnud tüdruk, kes täidaks magamistoaseinad Leonardo DiCaprio või Kurt Cobaini plakatitega, pean tunnistama, et postkaart prints Carlist oli mu esikupeeglil aukohal, kui kunagi Rootsis tudeerisin. Kellele siis ei meeldiks hommikuti printsile silma teha!

Kui lihtne on olla printsess?

Et elada kaks nädalat nagu printsess, tuleb välja selgitada, mida armastab Meghan süüa, kuidas riietuda ja millist trenni teha. Samuti tuleb end kurssi viia kuningakoja üldiste reeglitega. Näiteks on nii miniseelikud kui ka kõik küünelakid, mis on kirkamas toonis kui beež, lausa vulgaarsed ja leebelt öeldes sobimatud. Oih... Tšau, helesinised küüned! Samuti saan teada, et näiteks Kate Middleton käib nädalas kolm korda juuksurisalongis, et lasta teha esinduslik fööni-soeng. Sobib, mõtlen tuhinas. Hakkame siis pihta!

Kondiväänamise õppetunnid

Kuigi spordiklubide treeninguprogramm on kirju nagu

paabulinnu sabasuled, kinnitavad nii Victoria’s Secreti modellid kui ka Meghan Markle, et nende kauneid kurve ja toonuses jalgu aitab vormida pilates. Kuid mitte klassikaline, vaid spetsiaalsete seadmete ehk reformeritega versioon. Meghan on tunnistanud, et see on kaasahaarav treening, mis paneb alati janunema enama järele, sest muutust on tunda terves kehas.