Sõnn

Sõnnile on mai üks huvitavamaid ja muutuste­küllasemaid kuid sel aastal. Ehkki mõned olukorrad tunduvad keerulised, on elu siiski Sõnnide poolt. Paljud Sõnnid saavad nüüd otsekui uue hingamise, tajuvad uusi eesmärke ning hakkavad nende nimel pingutama.

Suhted. Kuu on tulvil meeldivaid kohtumisi paljude toredate inimestega. Sinu sõnu kuulatakse huviga ja sa leiad end nii peres kui ka sõpruskonnas liidrirollis. Lähedastega koos olemine valmistab palju rõõmu.

Töö ja raha. Tööd on väga palju. Kõige edukam oled siis, kui tegutsed avalikus sektoris või ajad äriasju. Paraku pole raha kaugeltki nii palju, nagu oma panuse eest ise vääriliseks pead. Kasvavad kulud ja paigal püsivad tulud teevad meele kohati päris mustaks.

Ilu ja tervis. Oled energiline ja tunned rõõmu värskest kevadõhust. Meeleldi määrad tähtsad kohtumised parki või jalutusrajale. Ka oma välimuse eest hoolitsemine teeb sulle rõõmu.

❤ 19, 23, 31 👍 5, 14–15, 25 👎 16, 26

Jäär

Algab pisut keeruline, kuid siiski huvitav ja võimalusterohke kuu. Kõige enam üllatusi täis on kuu keskmised päevad, mil sinu elus juhtub üht-teist isegi siis, kui sa ise midagi ei tee. Üllatad nii ennast kui ka teisi.

Suhted. Lähisuhted pakuvad heldelt võimalusi teise osapoole materiaalseks ärakasutamiseks. Püüa jääda eetiliseks ning jäta asi sinnapaika. Kuu lõpu poole tunned suurt rõõmu nii suguvõsa kui ka naabritega lävimisest ja kuuled palju põnevat.

Töö ja raha. Püüa võtta enese peale ülesanded, mis eeldavad pigem teiste motiveerimist, ning jäta lepingute jms vormistamine ja konkreetsed läbirääkimised kellegi teise kanda. Kõige keerulisem aeg on kuu keskpaik, mil pead hoolikalt jälgima ka seda, mida välja ütled.

Ilu ja tervis. Mai esimesel poolel on hea lasta tervist kontrollida. Kui oled tundnud, et mõni asi pole päris nii nagu varem, püüa arstiga tuumani jõuda. Kuu lõpp sobib hästi enese eest hoolitsemiseks, samuti võiksid võtta mõne päeva üksnes enese päralt olemiseks.

❤ 6, 12, 31 👍 5, 8, 20 👎 6–7, 12, 26

Kaksikud

Kaksikute jaoks on mai täis põnevaid hetki, eriti kuu keskpaik ja teine pool. Pole vahet, kas armastad pigem suhelda või eelistad eraklikumat olemist – üllatused ja ettepanekud leiavad su üles kust tahes.

Suhted. Kõik oleks justkui korras, ent ometi tunned end vahel veidi üksildasena ning vajad aega ja ruumi. Kusagilt unustatud minevikust ilmub inimene, kelle kohta oled arvanud, et ei kohta teda enam kunagi, nüüd aga tahab ta sinu igapäevaelus kaasa rääkida.

Töö ja raha. Küllalt raske kuu. Pead üle vaatama mitmed kokkulepped ning sõlmima uutel alustel uued, see aga kulutab hulga väärtuslikku aega, mille olid broneerinud millekski muuks. Rahaga on kitsas käes, õnneks hakkab olukord kuu lõpul leevenema.

Ilu ja tervis. Kõige paremini tunned end siis, kui tegeled mõne spordialaga – soovitatavalt sellisega, mis lisaks kehalisele koormusele annab võimalusi ka mõtete liikumiseks. Nii võid jalutades, joostes või ujudes tulla suisa geniaalsetele ideedele.