Ettevõtmisega on liitunud mitmed kodumaised moe- ja aksessuaaridisainerid nagu näiteks NVbyK, KÄT Design, Piret Ilves, KUMA Design, Kadri Kruus, Triinu Pungits, Pohjanheimo, Happy Bows ja Tallinn Dolls, lisaks anna oma panuse kohaliku metsa hõvanguks ka sisustusaksessuaaride bränd Valhalla Living ja luksuslik nahahooldussari D’DIFFERENCE. Lähiajal on „Mine metsa!“-ettevõtmisega ühinemas veel teisigi kodumaiseid moedisainereid.

Idee algataja, NVbyK loovjuht ning asutaja Kriss Eglite sai “Mine metsa!” ettevõtmiseks inspiratsiooni shinrin-yoku metsateraapiast, millele pandi alus 1980ndatel Jaapanis. Uuringud on tõestanud, et värskes metsaõhus viibimine põhjustab muutuseid meie immuunsüsteemis ning alandab stressihormoone. Kriss rõhutab: „Meil, eestlastel on veel võimalus käia metsas just sel ajal, kui me seda soovime ning nautida selle teraapilist mõju tasusid maksmata ning teraapiagruppi registreerimata. Seega – hoiame seda hindamatut väärtust, mis meile on antud!“

Triinu Pungits, Mine Metsa Eesti Disaineritega.

„Mine metsa!“ hüpikpood on avatud Stockmanni kaubamaja III korrusel alates 10. maist.

Mari Ojasaar, KUMA Design asutaja ja loovjuht, on suur loodusesõber. "Tundsin esimesest hetkest, et tahame KUMAga nii positiivse energiaga kampaanias kaasa lüüa. Mets on see koht, kust mina oma energia ammutan, mistõttu olen siiralt tänulik, et saame nüüd koos teiste ägedate disaineritega ja meie klientidega midagi metsa heaks ära teha. Super, et saame läbi kampaania teha teavitustööd ning pakkuda inimestele võimalust Eesti metsa toetada."

Moedisainer Ülle Pohjanheimo ütleb, et metsa minnes ta justkui ärkab ja heidab kõrvale argipäeva. Metsas selginevad mu mõtted ja suhe ellu. Metsast lahkudes tean, kes ma olen ja mida tahan. Hoiame ja taastame Eestimaa metsa, sel on hindamatu eluväärtus.”