Suvistel pidudel on parimateks kaaslasteks pikad lendlevad maksikleidid, mis on kaunistatud selle hooaja lemmiku täpilise mustriga või vintaažist inspireeritud lilledega. Loomulikult on teretulnud ka igasugused mereteemalised triibud ja loomamustrid, aga sel hooajal ei saa miski täppide ja lillede vastu.

KÄTi Adriana kleit

Maaniulatuvatele kleitidele pakuvad konkurentsi hõlmikkleidid, mis on selle kevadsuve tõeline hitt - neid leidub nii pikki, kui lühikesi, aga üks on kindel - vöökohta kallistav hõlmik on selle suve naiste lemmik.

Bastioni ja Catwalki erikollektsioon

Kuna väliüritustel piniseb ringi palju sääski, siis on eriti mõnus just pikka seelikut kanda. See ühtaegu hoiab sooja ning on õhuline. Kes kleite ei armasta, see naudib väliürituse edukalt ära ka näiteks mugavas pükstükis.

Rhode Restort sinine hõlmikkleit, mida kaunistab kollaste lilledega print.

2. Moekas peakate

Päikeseline rannapäev. Hind: 29,95€

Ereda päikese eest kaitseb sel suvel kõige paremini laia äärega kübar. Kübar sobib kokku nii teksade, kleidi kui ka külmematel õhtutel pehme kudumiga. Laia äärega peakate kaitseb nägu liigse päikesekiirguse eest ning seega hoiab näonaha pikemalt nooremana. Peab mainima, et kübarale pakub sel hooajal konkurentsi ka ämbrit meenutav kalamehemüts.

3. Mugavad jalanõud

Suvised lipsukesed. Hind: 59,95€

Meist keegi ei taha, et festivalil üle muru kõndides konts mulla sisse vajuks, seega tasub panustada näiteks plokk-kontsaga rihmikutele, paksu tallaga lahtistele jalanõudele, rohmakatele täisnahast tanksaabastele või mugavatele tennistele.

Converse paksu tallaga tennised.

Kui kannad romantilist ja õhulist kleiti, siis vali juurde midagi, mis vastandub sellele stiilile. Moes on kerge boheemlaslikkus ja kontrastid.

4. Keha sooja

Mis oleks parem, kui pärast päikeseloojangut õlgadele sättida soe kudum, mis oma pehmusega justkui keha kallistaks!

Kelpman Textile on valmistunud kuumadeks suvepäevadeks ja jahedateks suveõhtuteks.

Õnneks pakuvad ka kodumaised disainerid kauneid kampsuneid ja jakke, mis ideaalselt suveõhtul sooja annavad. Kui tunned, et kudum päris lemmik ei ole, siis tohutult moekad on praegu trentšmantlid. Nii mõndagi neist saab iseseisvalt kleidina kanda ning õhtusel ajal aitab ta õhukese kleidi peal kandes keha soojas hoida ja tuule eest kaitsta.

Vinüülmaterjalist vihmamantel hoiab keha tuule eest soojas ning on praegu suur moehitt.

5. Vöökott

Jah, see sama aksessuaar, mida oleme harjunud nägema Soomest pärit turistide ümber, on teinud suure tagasituleku ning saanud tänapäevaseid täiendusi. Loomulikult on moes ka need sportlikud kõhukotid, mida neil oleme näinud, aga õnneks pakuvad kuulsad moemajad nagu Gucci ja teised stiilseid valikuid, mis sobivad ideaalselt ka kauni kleidi peale.

Gucci väike ja punane vöökott. 980 €

Vöökott on tõeliselt praktiline, sest lubab vabalt kontserdil või festivalil muusikat kuuldes tantsu lüüa, ilma et muretseks selle kuskile unustamise pärast või ette jäämise üle.

Luksuslik roosa vöökott. 19,99€