Maybelline’i Superstay 24H Concealer. Maksab alla kümne euro, kuid katab näiteks Gigi Hadidi sõnul kõiksugused iluvead.

Diori Diorstar Concealer on juba pisut krõbedamas hinnaklassis, makstes alla kolmekümne euro, kuid see-eest on tegemist suurepärase peitepulgaga, mida kasutab näiteks modell Bella Hadid. Vaata videot Bellast Diori peitepulka kasutamas:

Estée Lauderi Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealeri saad seotada samuti alla 30 euro eest ja seda eelistab näiteks Kim Kardashiani õde Kendall Jenner, kes ütles intervjuus Joan Smallsile, et on üles kasvanud Estée Lauderi tooteid kasutades. Eeskuju selles osas sai ta oma emalt.

La Meri The Concealeri eest tuleb rahakotti kergendada kuuekümne euro võrra. Näiteks eelistab seda toodet moemodell Anja Rubik, kelle sõnul meeldib talle peitekreemi kasutada silmade ja nina ümbruses.

Bobbi Browni Creamy Concealer Kit maksab alla kolmekümne euro ja seda kasutab näiteks Riley Montana, kes ütles Vogue’ile, et kuna tal on pisut rasune nahk, siis meeldib talle kasutada MAC Studio Fix Powder Plus jumestuskreemi ja Bobbi Browni peitepulka.

MAC Pro Longwear Concealer maksab umbes paarkümmend eurot ja see sobib eelkõige inimesele, kes ei soovi katta kõiki iluvigu ja tumedaid silmaaluseid, kuid kes soovib jätta näost kaunilt loomuliku ja väljapuhanud mulje. Charli Howardi arust on loomulik, et inimese näol on siin-seal mõni laik. See peitekreem aitab aga suure osa ära peita ja tulemus jääb kaunis.

Allikas: byrdie.co.uk