Kindlasti on seal hooldav kreem-mask, et poputada nägu kord nädalas hea ja paremaga, mida maskis on kreemiga võrreldes kontsentreeritult.
Naha kuivust aitab peletada niisutav mask – piisake lisaniiskust teeb head igale nahale igas vanuses ja aasta ringi.
Paljudele meeldib näonaha suurpuhastust teha puhastava või kooriva maskiga. Maski pealepintseldamise vaev saab tasutud juba kümmekonna minuti pärast, kui kreemikihi alt vabanedes tunned kergendust, nagu oleksid seljast heitnud vana raske kasuka.
Säravaimad maskide liigast on kohese toimega kaunistajad, mille olemasolu eest oled tänulik iga kord, kui tuleb väsinud nägu kiiresti värskeks ja säravaks loitsida. 
Kui kuulud üle neljakümneste seltskonda, on sulle lubatud ligipääs hooldustoodete raskekahurväele. Vähemast ei pruugigi silmanähtavateks muutusteks piisata. Vanusega lõtvunud naha pingestamiseks on mõeldud trimmivad maskid, mis pinguldavad näojooni ja siluvad kortse. Jumegi muutub kirkamaks. Kõige profimatel on lisaks kiirele pindmisele efektile sügavam ja pikaajalisem hooldav toime.
Kellel on õrn, kergesti ärrituv nahk, võiks teha valiku tundlikule nahale valmistatud maskide seast, mis segatakse kokku eriti maheda toimega ainetest. Lisaks rahustavale mõjule on nende maskide ülesanne tugevdada naha kaitsevõimet.
Erimenüüd vajab ka rasune nahk, mis kipub läikima ja on enamasti kehva jumega. Lemmikud on siin savimaskid, olulised märksõnad sügavpuhastav ja rasueritust kontrolliv. Kuivale ja küpsele nahale karmikoeline savimask ei sobi ning ettevaatlik tasub olla ka neil, kel tundlik nahk.
Vaevalt, et keegi peab kohusetundest iganädalasi maskiballe. Õige maskitaja on ikka see, kellele pakub rõõmu oma välimusega tegelda. Ideaalsed tingimused näomaski tegemiseks on vannis mõnuledes, kus on parasjagu soojust ja niiskust, mis muudab naha toimeainetele vastuvõtlikuks. Maski paremat mõju aitab saavutada lõõgastunud olek.
Ka maskid muutuvad üha naudingulisemaks: pakuvad heaolutunnet mõnusate tekstuuride ja hõrkude lõhnadega ning premeerivad tegijat värske ja puhanud enesetundega.

KASULIK TEADA

* Hooldav mask annab endast maksimumi, kui näonahka eelnevalt koorida.
* Kanna alati maski ka kaelale. Koorivat või sügavpuhastavat maski tehes tasub siiski meeles pidada, et nahk on kaelal õrnem kui näol ega kannata karmi kohtlemist.
* Ära kunagi kanna puhastavat maski silmade ümbrusesse. Niisutavate ja rahustavate maskidega võid turgutada ka silmade ümbrust, kui pakendil pole keelavat märget.
* Pehmed kreem-maskid võid jätta näole ööseks, kui oled imendumata maskijäägid salvrätiga ära pühkinud. Puhastavad maskid tuleb näolt eemaldada ettenähtud aja möödudes.
* Hooldava maski mõju tugevdamiseks võid selle masseerida nahka, nõnda elavdad ka vereringet.