• REET HÄRMAT (31)

Paljudele on Reeda nägu tuttav televisiooni ilusaadetest. Meigipisikuga nakatas Reeda vanem õde Loore, kes on siiani tema esimene nõuandja ning utsitaja. Kõige põnevamaks peab Reet mõne uue staari imago loomises osalemist. Rahvusvahelise klassi kuulsustest on teinud Reet lavameiki näiteks ansambli Pet Shop Boys poistele.
Suurimaks väljakutseks peab ta siiski moeetendusi, kui lühikese ajaga tuleb teha tugev ja efektne meik. "Iial ei unune mul moeetendus, kui kokkulepitud 30 modelli asemel pidime õde Loorega meikima 70 modelli. See oli karm kogemus."

  • Lumene meigialuskreem Make Up Base teeb näonaha imepehmeks ja ühtlaseks, hoiab ära liigse läike. Jumestuskreemi on selle peale kanda lausa lust.
  • Make Up Factory jumestuskreem on just täpselt paraja tekstuuriga, et näha välja loomulik tavameigis, ning on püsiv ja katab piisavalt fotomeigi puhul.
  • Niisutav ja toonitud päikesekaitsega SPF 10 näokreem Dior Bronze'i sarjast ühtlustab jumet nii kenasti - jättes samas väga loomuliku mulje - , et olen selle endale soetanud juba järgmiseks suveks.
  • Bourjois' särapuuder-lauvärvi Suivez Mon Regard roosa toon annab põsele supervärske jume.
  •  Make Up Factory huuleläiked on mulle paraja paksusega ja toonivalik tundub lõputu.
  • Lumene sädelusega ihupiim Shimmering Body Lotion Luminous Bronze on õrna pruunika tooniga, annab ilusa virsikujume ega määri.

Reeda soovitus:
Too alati esile näo häid külgi, selmet keskenduda vigade varjamisele.

KATRIN SANGLA (36)Katrin on meigikunstnik, kusjuures rõhk on sõna teisel poolel. Ta töötab meigivärvidega nii, nagu kunstnik maalib. Katrini stiil on väljendusrikas ja värvikas, tagasihoidlik "meikimata meik" ei ole tema teema. Loominguliselt pakub enim põnevust luua artistidele uus imago muusikavideotes. Veel meeldib Katrinile kaasa lüüa suurtel moeetendustel, sest mood on teda alati huvitanud.
"Kõige põnevam on naise välimuse loomisel avada tema isiksust. Kui see õnnestub, on tulemus harmooniline ja köitev ning annab naisele enesekindlust."

  •  Max Factori peitepliiats Master Touch on hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Mugav kasutada ja sobib ka profile. Eriti soovitan seda 30+ vanustele, kui on tekkinud väikesed kurrukesed silmade alla, sest toode on õhuke ega kogune kortsudesse.
  • Lumene ripsmetushshi Blueberry Curl soovitan proovida neil, kes hindavad puhtaid, loomulikult pikki ja koolutatud ripsmeid.
  •  L´Oreali Demaq´ Experti meigieemaldusvahendid puhastavad nagu meigieemalduspiim, kuid ei jäta rasust tunnet ega pane nahka kipitama. Niisutavad ja värskendavad nagu näovesi.
  • Collistari huulepulgad - lisaks maitsekale värvivalikule meeldib nende niisutav koostis ja hea püsivus.

Katrini jõulusoovitus: Minu soovitus naistele tuleb seekord mu abikaasalt: olge rõõmsad ja õnnelikud just sellisena, nagu te olete. Omalt poolt lisan, et kiirates soojust ja armastust, tõmbate ligi sooje ja armastavaid inimesi. Hoolitsege tervise eest, sest seda ei saa raha eest osta.

LY RANNE (43) Üle kõige armastab Ly tööd fotosessioonidel, olgu selleks siis moe- või meigiseeria, reklaami või isiku pildistamine. Ly'le meeldivad sellised tööd, mille meeskond - stilist, fotograaf, juuksur ja modellid - koosneb oma ala proffidest. Ly on parandamatu täiusetaotleja, ta armastab hoolikat viimistlust ega suuda teha kompromissi aja ja kvaliteedi vahel.
"Töö kosmeetikaosakonna ja eraklientidega annab palju positiivset tagasisidet, sest meigikunstnikul on lihtne ühe naise päev oma käega rõõmsaks ja kauniks maalida."

  •  Kui ma kasutan Chanel Teint Innocence'i jumestuskreemi, võin olla sada  protsenti kindel, et tulemus jääb täiuslik. Värvipigment katab ja ühtlustab ideaalselt, samas jääb tulemus väga kerge ja loomulik. Jume püsib muutumatuna terve päev.
  • Eelistan kergelt roosakat või virsikuroosat põsepuna. See toon lisab näole värskust, sobib iga jumega ja igas valguses, nii suvel kui talvel. Uutest meeldib mulle Shiseido põsepunade sari Accentuating Powder Blush. Endale olen valinud õrnroosa tooni B4 Innocent Rose, mis sobib talveaja heledama jumega ja jätab mõnusalt sametise tulemuse.
  • Võrdselt head on Max Factori Masterpiece Maxi volüümi ja tihedust andev ripsmetushsh ja pikendav ja eraldav tushsh L'Oréal Telescopic. Värvida on mugav ja tulemus jääb alati kena.
  • Lemmikhuulepulgasari on mul Chanel Aqualumiere. Meeldib kerge tekstuur ja pehme tunne huultel. Huulepulk katab ühtlase õhukese kihina, värvid jäävad puhtad ja säravad. Kuigi see on läikehuulepulkade sari, ei ole tekstuur rasvane. Värv püsib ega valgu laiali.

Ly soovitus:Et võluv välja näha, ei pea end meigivärvidega üle kuhjama. 40+ vanuses, kui jume hakkab veidi kahvatumaks muutuma, võiks hinnata pigem meigitoodete tekstuuri ja kvaliteeti. Leida tuleks värvid, mis lisavad värskust ning aitavad rõhutada loomulikku ilu. Näiteks hea jumestuskreem, roosakas põsepuna, tumepruun või tumesinine silmapliiats, pruunikad-beezhikad lauvärvid ja must ripsmetushsh, mis annab silmameigile hea kontrasti. Erandiks on huulepulk, mis ei tohiks olla beebiroosa või liiga kahvatu. See peaks sisaldama mõnd säravamat ja intensiivsemat värvipigmenti, näiteks virsiku- või tumeroosat, vaarika- või rubiinpunast tooni.

MARE BACHMAN (50)Pikka aega televisioonis grimmikunstnikuna töötanud Mare ütleb, et armastab oma ametit eeskätt nende inimeste pärast, kellega puutub töötades kokku.
Kõige südamelähedasemad on Marele lastelavastused, kus saab aidata kaasa rolli sünnile, muutes näitleja välimust. Viimaste aastate tihedaim side on tal tandemiga Norman-Milling. Nemad on ühed vähestest meestest, kes pääsenud Eesti Naise kaanele - "Vanade ja kobedate" Maie ja Silvina.
"Anne Veski vanu salvestusi nähes olen alati rõõmsalt üllatunud: millega tegin sellise meigi? Huuleläikeks oli vaseliin, aga sädelus silmal? Ei mäleta."

  • Artdeco huulepliiats Magic Lip Liner nr 10 püsib isegi minu suul ega lase läikel üle ääre minna. Teles mõjub see toon naturaalselt, lisada võib ainult veidi läiget.
  • Meeldivad Max Factori ripsmetushid. Mida uuem, seda parem. Viimane lemmik on Masterpiece, aga uut Maxi pole veel proovinud. Tähtis on, et jätab ripsmed eraldi, samas koolutab ja tihendab. Olen ise plussprillide kandja, mistõttu on väga tähtis, et ripsmed oleksid lihtsalt "ilusad".
  •  Hea toode on Make-up Store'i huuleläige tuubis. Hästi mugav kasutada: ei ole väga tiheda koostisega, vaid õrna pigmendiga ja ikkagi püsiv.

Mare soovitus:
Omaealistele soovitan päikest südamesse, aga mitte enda peale. Eriti kaitske nägu. Palju päikest näinud nahk on kuiv ja elutu. Välja tulevad ka ealised iseärasused - pigmendilaigud.